A Green House-ba költözik a Deichmann

A 100 éves múltra visszatekintő, német gyökerű cég Európa és Magyarország legnagyobb cipőkereskedelmi lánca. A Deichmann-csoportot domináns piaci jelenléte 23 országban – így hazánkban is – piacvezetővé tette. A cég innovatív szemlélete révén az új trendek aktív formálójaként határozza meg a cipődivatot. A társadalmi elkötelezettségéről és etikus üzleti magatartásáról is ismert cég vezetői – Czeczeli […]

A 100 éves múltra visszatekintő, német gyökerű cég Európa és Magyarország legnagyobb cipőkereskedelmi lánca. A Deichmann-csoportot domináns piaci jelenléte 23 országban – így hazánkban is – piacvezetővé tette. A cég innovatív szemlélete révén az új trendek aktív formálójaként határozza meg a cipődivatot.

A társadalmi elkötelezettségéről és etikus üzleti magatartásáról is ismert cég vezetői – Czeczeli Tamás és Papp Zoltán – így méltatták a környezettudatos irodaválasztás fontosságát: „A költözésnél figyelembe vettük a kiváló közlekedési feltételeket, a házat körülvevő nyugodt, parkosított környezetet, valamint azt is, hogy a beruházó fontosnak tartotta a környezetvédelmet és az optimális energiafelhasználást.”

A Skanska Property Hungary Kft. ügyvezetője, Grzegorz Strutynski, köszöntötte az új bérlőt: „Örömmel üdvözöljük a Deichmann-csoport magyarországi irodáját a Green House-ban. Cégeink közös értékrendje és fenntartható szemléletünk jelentősen hozzájárultak a sikeres bérleti tárgyalásokhoz, és a további együttműködés alapjául is szolgálnak.”

A bérbeadó és a bérlő közötti kapcsolatfelvétel a DTZ-n keresztül valósult meg. Mint a tranzakcióban közreműködő tanácsadó, P. Kovács Anikó elmondta: „Büszkék vagyunk rá, hogy sikerült összehozni egy ideális bérlőt egy számára minden szempontból ideális irodaházzal, és hozzájárulni ahhoz, hogy létrejöjjön közöttük egy hosszú távú, sikeres üzleti kapcsolat. Ez a tranzakció ismét jó példa arra, hogy egy jól pozícionált, spekulatív alapon épült irodaház a jelen piaci körülmények között is megállja a helyét.”

A Green House bérbeadottsága jelenleg 66%. A 17.800 négyzetméteres irodaház fennmaradó területeire előrehaladott tárgyalások folynak.

SOCIAL BOX