Trópusi hangulat! Itt papucsban és hálósipkában illik dolgozni!

A Social Envi egy bungaló-stílusú házban ütötte fel új főhadiszállását, ahol igazán otthonos és kreatív teret alakított ki a MFEO tervezőiroda. A helyszín meglehetősen élénk és inspiráló közeget jelenít meg, ahol a közösségi szemlélet jegyében az együttműködő-kooperáló munkatársi attitűdre helyezték a hangsúlyt. A mindössze 11 munkatársat számláló cégnek persze nem okozott nehézséget egy alig 100 […]

A Social Envi egy bungaló-stílusú házban ütötte fel új főhadiszállását, ahol igazán otthonos és kreatív teret alakított ki a MFEO tervezőiroda. A helyszín meglehetősen élénk és inspiráló közeget jelenít meg, ahol a közösségi szemlélet jegyében az együttműködő-kooperáló munkatársi attitűdre helyezték a hangsúlyt.

A mindössze 11 munkatársat számláló cégnek persze nem okozott nehézséget egy alig 100 négyzetméteres bungalóba költözni, próbálták volna meg kétszáz emberrel. Valószínűleg állandóan dzsembori lett volna, koktélozás és alkonyattól pirkadatig tartottak volna a brénsztormingok. Kicsit nagyon irigykedünk, ha ez a hely a thai tengerparton volna vagy a távolabbi trópusokon, akkor az SI-faktor a valaha mért legnagyobb értéket is elérné.

A dizájn valóban személyre szabott megoldásokat alkalmaz, az otthonos fapolcok és színes bútorok abszolút mértékben felnagyítják az egyén szerepét, itt senki sem szorul háttérbe, mindenki reflektorfényben érezheti magát, bármilyen ötlet felmerül, az rögtön piedesztálra kerül. Szóval itt a bátraké és a nyíltszívűeké a szerencse. És tényleg mintha otthon lennénk, ahol papucsban, kényelmes ruhában püfölik a klaviatúrát és gyártják a jobbnál jobb ötleteket.

Mivel a társaság folyamatosan növekszik, ezért egy raktárra vadásznak Culver City-ben, amelyik elég nagy ahhoz, hogy a bővülő csapat tagjait elhelyezzék, valamint ahol újabb közösségi terek is helyet kaphatnak, mint például egy bár. És már megint kinek nem a hófehér homokos strand jut az eszébe mondjuk Tahitin.


 


 


 


 


 


 


 

SOCIAL BOX