CA Immo – hosszabbítások és új bérlők

Jelenleg a CA Immo irodaportfolió csupán 12 százaléka áll üresen; ez az arány stabilan alacsonyabb a jelenlegi 25 százalékos budapesti irodapiaci átlagos üresedési rátájához képest, amelyet a nem saját tulajdonban és felhasználásban lévő, vagyis spekulatív szegmensben mérnek. Új irodai bérlők Három új bérlő költözött a Capital Squre irodaházba: – a BARE International Hungary Kft., amely […]

Jelenleg a CA Immo irodaportfolió csupán 12 százaléka áll üresen; ez az arány stabilan alacsonyabb a jelenlegi 25 százalékos budapesti irodapiaci átlagos üresedési rátájához képest, amelyet a nem saját tulajdonban és felhasználásban lévő, vagyis spekulatív szegmensben mérnek.

Új irodai bérlők

Három új bérlő költözött a Capital Squre irodaházba:
– a BARE International Hungary Kft., amely piackutatással, próbavásárlással és szolgáltatás-minőségellenőrzéssel foglalkozik, több mint 350 m²-t bérel;
– az informatikai fejlesztő cég az ArgonSoft Kft.,
– valamint az Alaric közel 200-200 m²- re írtak alá hosszú távú szerződést.
A Dózsa György úti metrómegállóhoz közeli lévő irodaház több mint 89 százaléka van kiadva. Mind a három tranzakciónál a Cushman&Wakefield vett részt, mint a bérbeadó képviselője.

Hosszabbítások és bővülések

Szintén a Capital Square-ben a COWI Tanácsadó és Tervező Kft., új nevén TRENECON COWI Tanácsadó és Tervező Kft., meghosszabbította a szerződését, több mint 800 négyzetméternyi területet foglalnak el az irodaházban.

Az R70 Office Complex irodaházban az R70 Business szolgáltatott irodákat bérbeadó cég bővült, így jelenleg összesen közel 1600 m² területet bérel; míg a Puma további évekre hosszabbította meg bérleti szerződését.

A budai oldalon lévő IP West irodaépületben három cég is a bővülés mellett döntött:
– a British Telecom több mint 1000 m2-el növelte bérleti területét,

– az AGCO, mezőgazdasági gépeket gyártó vállalat pedig további 750 m2-t foglal el, így megduplázva eddigi területeit.

– A Hankook Tire gumiabroncs gyártó cég további területeket bérel a házban, ezáltal közel kétszeresére növelte irodaterületét.

 

A Buda Business Centerben a Napi Tipp hosszabbított 200 négyzetméteren. 

SOCIAL BOX