Magyar-moldovai gazdasági együttműködés

A partnerszervezetek közös célja, hogy koordináltan nyújtsanak segítséget a két ország vállalkozói közötti üzleti kapcsolatok kiépítéséhez, valamint hogy ösztönözzék az egymás országaiba irányuló befektetéseket. A megállapodás értelmében üzleti fórumok és üzleti delegációk szervezésével, kiállításokon való megjelenések ösztönzésével segíti a HITA és a MIEPO a két ország vállalkozói közötti üzleti kapcsolatok kiépítését. A partnerek tájékoztatják egymást […]

A partnerszervezetek közös célja, hogy koordináltan nyújtsanak segítséget a két ország vállalkozói közötti üzleti kapcsolatok kiépítéséhez, valamint hogy ösztönözzék az egymás országaiba irányuló befektetéseket.

A megállapodás értelmében üzleti fórumok és üzleti delegációk szervezésével, kiállításokon való megjelenések ösztönzésével segíti a HITA és a MIEPO a két ország vállalkozói közötti üzleti kapcsolatok kiépítését. A partnerek tájékoztatják egymást az országaikban meghirdetett nemzeti projektekről, új befektetési lehetőségekről, a jogi és befektetési környezet változásairól, valamint közös szemináriumok szervezésével nyújtanak hasznos információkat a potenciális befektetők és üzleti körök számára.
 

SOCIAL BOX