Hivatali épületeket újítanak

A Parlament honlapján is megtalálható adatok szerint a Kipexteam Zrt. 2013 március 26. és 2015 március 25. között végzi a munkálatokat. Az Országgyűlés Irodaházát más néven Fehér Házként is ismerik. A sajtószolgálat tájékoztatása szerint az ingatlanok felújítására – festések, épületgépészeti munkák – elnyert keretszerződés lényeges eleme a folyamatos rendelkezésre állás, azonban a konkrét munkákat az […]

A Parlament honlapján is megtalálható adatok szerint a Kipexteam Zrt. 2013 március 26. és 2015 március 25. között végzi a munkálatokat. Az Országgyűlés Irodaházát más néven Fehér Házként is ismerik. A sajtószolgálat tájékoztatása szerint az ingatlanok felújítására – festések, épületgépészeti munkák – elnyert keretszerződés lényeges eleme a folyamatos rendelkezésre állás, azonban a konkrét munkákat az Országgyűlés Hivatala külön rendeli meg.

A szerződést hirdetménnyel indított közbeszerzési eljárást követően kötötte meg az Országgyűlés Hivatala. A céghez vagyonfelügyelőt rendeltek ki, aki igazolta a szerződésben foglalt kötelezettségek végrehajtását.

SOCIAL BOX