Atlanta egyik menő irodája: cégközpont a világ tetején

A cég az Overlook III. irodaház legfelső 21. és 22. emeletét foglalja el, és a kiváló helyszín jól jelképezi az atlantai cég dinamizmusát és frissességét. A helyszín számos pozitív hozzáadott értékkel büszkélkedhet, amely unikálissá és emlékezetessé teszi ezt a projektet. A recepció középpontjában például egy acéllépcsősor helyezkedik el, amely a második szintre viszi a látogatót, […]

A cég az Overlook III. irodaház legfelső 21. és 22. emeletét foglalja el, és a kiváló helyszín jól jelképezi az atlantai cég dinamizmusát és frissességét. A helyszín számos pozitív hozzáadott értékkel büszkélkedhet, amely unikálissá és emlékezetessé teszi ezt a projektet. A recepció középpontjában például egy acéllépcsősor helyezkedik el, amely a második szintre viszi a látogatót, emellett még néhány színes fotel dobja fel a fogadótér különleges atmoszféráját. Az egész irodatér pedig arra a páratlan kilátásra fókuszál, amelynek részese lehet a látogató, ha kitekint az ablakokon. Atlanta pazar sziluettje bontakozik ki, mintha csak egy kilátóban néznénk körül.

Az iroda egészének alaphangulatát a grafitszürke és világosszürke színek adják, amelyek nagyszerű kontrasztot alkotnak néhány élénkebb színnel. Különösen a piros és a szürke interakciója éri el az ingerküszöbünket, ezekben a helyiségekben biztos nem játszik szerepet a fáradtság vagy a figyelem lankadása. A mennyezet is többnyire fehér színű, ezzel is az a célja a tervezőnek, hogy a kilátásra irányítsa a figyelmet, hiszen a hatalmas ablakok szinte vonzzák a szemet. A nyitott térben elhelyezett munkaállomások világos és fehér színűek. A konferenciatermek színei pedig a cég hivatalos színeit mutatják be. A tetőterasz már csak hab a tortán, egyfajta rekreációs funkciót tölt be, így persze mindenki szívesen regenerálódna. 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

SOCIAL BOX