Litániában szabályozzák a trafikosokat

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. egy 169 oldalas, minden apró részletre kiterjedő útmutatóban magyarázza el a trafikpályázat nyerteseinek, hogy szerintük hogyan kellene kialakítani a dohánybolt külső és belső arculatát, javaslatokat tesz a kasszapulttól a bárszékig mindenre – írja a Világgazdaság, amely megkérdezte a Gyulay Zsolt vezette Zrt.-t, hogy ki és mennyiért készítette a dokumentumot, de […]

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. egy 169 oldalas, minden apró részletre kiterjedő útmutatóban magyarázza el a trafikpályázat nyerteseinek, hogy szerintük hogyan kellene kialakítani a dohánybolt külső és belső arculatát, javaslatokat tesz a kasszapulttól a bárszékig mindenre – írja a Világgazdaság, amely megkérdezte a Gyulay Zsolt vezette Zrt.-t, hogy ki és mennyiért készítette a dokumentumot, de csak annyi választ kaptak, hogy közbeszerzésen választották ki a szerzőt.

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. a honlapja szerint eddig egy darab egyszerű közbeszerzési értékhatárt meghaladó szerződést kötött, a pályázatkezelő informatikai rendszerért 46,4 milliót fizetett a Molaris Kft-nek.

Az 5415 koncessziós szerződést május 17-ig lehet megkötni, és legalább ennyi nemzeti dohánybolt táblát kell legyártani, amelyet már van, aki 96 ezer forintért hajlandó legyártani.

SOCIAL BOX