Ez történik, amikor a zeneőrültek beszabadulnak egy raktárba

Ahhoz képest, hogy egy raktárépület csodálatos metamorfózisának lehetünk a tanúi, az ipari fílinget sikerült visszanyesni, és mintegy diszkrét kivitelben artikulálták az indusztriális formákat. Illetve a „csarnokszerű” érzéseket egyfajta romkocsma-hangulatba adoptálták, talán mert ebben több kreativitást láttak, és úgy gondolták, hogy az ötletbörzének is jót tesz, ha a munkatársak egy jó hideg korsó sört képzelhetnek maguk […]

Ahhoz képest, hogy egy raktárépület csodálatos metamorfózisának lehetünk a tanúi, az ipari fílinget sikerült visszanyesni, és mintegy diszkrét kivitelben artikulálták az indusztriális formákat. Illetve a „csarnokszerű” érzéseket egyfajta romkocsma-hangulatba adoptálták, talán mert ebben több kreativitást láttak, és úgy gondolták, hogy az ötletbörzének is jót tesz, ha a munkatársak egy jó hideg korsó sört képzelhetnek maguk elé.

A betonpadlók, a téglafalak és a fagerendák csodálatos egységet képeznek, és a komfortos modern irodabelsőt nagyszerűen ötvözték a nyers hangulatot árasztó határoló felületekkel. Míg általában a raktárakban egyterű irodákat szoktak kialakítani, addig a BeCore úgy döntött, hogy ezt a nyitott teret üvegfalakkal töri meg, amelyek még a hang terjedését is megakadályozzák. 

A raktárépületben kialakított cégközpont tehát – marketinges nyelven szólva – egy unikális irodát kínál nem konvencionális formában, miközben gondoskodik arról, hogy minden egyes divízió szoros együttműködést tudjon kialakítani egymással. A raktár egyik felében alakították ki a munkateret, ahol parafafallal körbevett tárgyalót, számos irodát és egy mítingülésekre alkalmas közösségi helyiséget alakítottak ki, míg a raktárcsarnok másik fele az ügyfelekre koncentrál.

A recepciónál és a fogadó teremben pedig klassz kis PR-kiállítást hoztak össze, az ügyfelek és látogatók bepillantást nyerhetnek a BeCore tevékenységébe és alapértékeibe. Az egyedi szökőkút egyébként a H20 Development munkáját dicséri. A faborítású falakon található a „Be” logó, amely rögtön az első benyomást jelenti a belépőnek. Mivel a cég munkája a kreativitáson alapul, ezért a hely tele van művészi formákkal, képekkel, installációkkal. Szobrok, szökőkutak és mi szem-szájnak ingere. 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

SOCIAL BOX