Megnyílt a hetedik Regus üzleti központ Budapesten

A múlt héten nyitotta meg kapuit a Regus legújabb üzleti központja az Astoriához közel, a Kossuth Lajos utcában. A létesítmény rugalmas irodai megoldásokat kínál a fővárosban működő 275 000 mikro-, kis- és középvállalkozás, valamint 140 000 egyéni vállalkozó számára. A Regus ügyfelei kedvező feltételekkel juthatnak irodához, ami azt jelenti, hogy nem kell hosszú távú bérlet […]

A múlt héten nyitotta meg kapuit a Regus legújabb üzleti központja az Astoriához közel, a Kossuth Lajos utcában. A létesítmény rugalmas irodai megoldásokat kínál a fővárosban működő 275 000 mikro-, kis- és középvállalkozás, valamint 140 000 egyéni vállalkozó számára. A Regus ügyfelei kedvező feltételekkel juthatnak irodához, ami azt jelenti, hogy nem kell hosszú távú bérlet vagy fix rezsiköltség mellett elkötelezniük magukat, és nem szükséges lekötniük a tőkéjüket sem. A belvárosi elhelyezkedés, a professzionális recepciós szolgáltatás, valamint az elegáns és jól felszerelt tárgyalótermek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Regus ügyfelei kedvező benyomást tegyenek partnereikre.

Katerina Manou, a Regus regionális vezetője így nyilatkozott az irodanyitás kapcsán: „Hetedik budapesti irodaházunk megnyitása válasz a rugalmas munkahelyek iránti növekvő keresletre. A Regus budapesti üzleti központjai színvonalas munkakörnyezetet biztosítanak anélkül, hogy a vállalkozásokat a költségvetési kereteiket meghaladó, hosszú távú kiadásokba kényszerítenék. Új kínálatunk ideális megoldás lehet a most induló vagy óvatosan terjeszkedő hazai és nemzetközi cégek számára.”

A Regus Astoria üzleti központ az épület négy szintjén helyezkedik el. Teljesen felszerelt, azonnal használható privát és közös légterű irodákkal és tárgyalótermekkel, valamint egy bármikor igénybe vehető üzleti társalgóval is rendelkezik. Az irodaház teljes területén nagy sebességű WiFi, valamint többnyelvű irodai kiszolgáló személyzet áll a távmunkában dolgozók és az üzleti úton lévők rendelkezésére.

Néhány szó a Regus-ról

A Regus a világ vezető innovatív munkahely-megoldások szolgáltatója, olyan termékekkel és szolgáltatásokkal, melyek az összkomfortos irodáktól a profi tárgyaló termeken és üzleti társalgókon át a legnagyobb videokonferencia stúdió hálózatokig terjednek. A Regus új megoldásokat kínál a munkában, legyen szó akár otthoni, akár mobil, akár irodai munkáról. Olyan cégek, mint a Google, a GlaxoSmithKline és a Nokia is csatlakoznak a feltörekvő kis- és középvállalatok ezreihez, amelyek kihasználják, hogy az irodai és munkahelyi igényeiket kiszervezik, így ők a fő üzleti tevékenységükre tudnak összpontosítani.

Naponta több mint 1 300 000 ügyfél látja hasznát a Regus létesítményeinek a világszerte, 99 ország 600 városának 1500 helyszínén. Ezáltal az ügyfelek és a vállalatok bárhol, bárhogyan és bármikor dolgozhatnak, igényeik szerint. További információért látogasson el a www.regus.hu weboldalra.

 

SOCIAL BOX