„A jövői irodai megoldásai” Kiállítás a Bank Centerben

Az épület aulájában helyet kapó rendezvény tavaly a környezetbarát irodai megoldásokat mutatta be az érdeklődőknek, idén pedig a technikai újdonságokra helyezi a hangsúlyt. Olyan kiállítókat hívtak meg az eseményre, mint a Bowers&Wilkins, Vodafone, NOKIA, Canon, TDK, Skullcandy, GoPro, Kensai Konferencia, TDK, Anda Present és a Wwieland, akik mind legújabb, irodai környezetben használható fejlesztéseiket sorakoztatják fel […]

Az épület aulájában helyet kapó rendezvény tavaly a környezetbarát irodai megoldásokat mutatta be az érdeklődőknek, idén pedig a technikai újdonságokra helyezi a hangsúlyt. Olyan kiállítókat hívtak meg az eseményre, mint a Bowers&Wilkins, Vodafone, NOKIA, Canon, TDK, Skullcandy, GoPro, Kensai Konferencia, TDK, Anda Present és a Wwieland, akik mind legújabb, irodai környezetben használható fejlesztéseiket sorakoztatják fel a kétnapos eseményen. A Bank Center szeretné minden érdeklődő számára nyitottá tenni a lehetőséget ezen technológiák megismerésére, ezért a kiállítás ingyenesen látogatható.

A “Jövő irodája” az ember “második otthona”, hiszen életünk nagy részét munkával töltjük. Ezért miért ne lehetne az irodában is kényelmes, stílusos, a munkát és a szórakozást egyaránt elősegítő, innovatív eszközöket használni? Aki szeretne megismerkedni a virtuális recepcióssal, akitől érintőképernyőn keresztül, egy gombnyomással útbaigazítást kérhetünk, vagy érdekli, hogy működik az adatbiztos, lehallgatás-mentes  videokonferencia-rendszer, látogasson el a Szabadság térre! A Bank Center ingyenes kiállításán megismerhetők a Nokia Windows Phone 8 portfóliójának legújabb tagjai, a Nokia Lumia 520 és Nokia Lumia 720 készülékek is, melyek a mobiliroda minden előnyét magukban hordozzák. De ott lesznek a minden zeneimádó szívét megdobogtató Bowers & Wilkins hangsugárzók, köztük a legújabb Zeppelin Air is, a prémium kategóriás iPod dokkoló. Megtekinthető és kipróbálható lesz a Skullcandy fülhallgatók termékpalettájának legújabb tagja a Navigator, valamint a Crusher is, mely szeptembertől lesz csak elérhető itthon. A Canon segít megtalálni a tökéletes irodai megoldást ultravékony dokuszkennereivel és ultrarövid fókusztávolságú projektoraival. A világ első számú sportkamerája, a GoPro minden területen és körülmények között profin teljesít, legyen az extrém sport vagy akár filmgyártás. Profizmusa, tudása és rengeteg kiegészítője lehetőséget nyújt az extrém helyzetekben való használathoz is.

Az analóg technológiában jól ismert TDK márka digitális portfoliójával mutatkozik be és annak is leginnovatívabb darabját, a világelső “Wireless Charging” Q35 hangrendszert mutatja be többek között, mely nemcsak a vezeték nélküli zenelejátszást, de vezeték nélküli töltést is biztosít a vele kompatibilis eszközök számára. Az Anda Present reklámajándék forgalmazó cég pedig bemutatja az üzleti életben is hasznos, logózható „kütyüjeit”, mint például azt a retro telefonkagylót, mely csatlakoztatható a legmodernebb okostelefonokhoz is.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a Bank Center kiállításán június 11-12-én, kedden és szerdán, 10:00-től 18:00 óráig!

Helyszín: Bank Center aula

Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Időpont: 2013. június 11-12., 10:00-18:00

INGYENESEN látogatható

SOCIAL BOX