Ön már tudja, milyen lesz a jövő irodája?

Az irodai környezetben használható fejlesztéseiket sorakoztatják fel azok a kiállítók, amelyek meghívást kaptak a Szabadság téren lévő Bank Center irodaház kétnapos OFFICE GADGET rendezvényére.  A Ready for Business Day szakkiállítás már második alkalommal kap helyet az irodaházban, ezúttal június 11-12-én látogatható ingyenesen a program az épület aulájában. Idén olyan kiállítók mutatkoznak be az eseményen, mint […]

Az irodai környezetben használható fejlesztéseiket sorakoztatják fel azok a kiállítók, amelyek meghívást kaptak a Szabadság téren lévő Bank Center irodaház kétnapos OFFICE GADGET rendezvényére.  A Ready for Business Day szakkiállítás már második alkalommal kap helyet az irodaházban, ezúttal június 11-12-én látogatható ingyenesen a program az épület aulájában. Idén olyan kiállítók mutatkoznak be az eseményen, mint a Vodafone, Bowers&Wilkins, NOKIA, TDK, Canon, Skullcandy, Kensai Konferencia, Anda Present, GoPro és a Wwieland. A Bank Center célja: minden érdeklődő számára nyitottá tenni a lehetőséget ezen jövőbe mutató, innovatív technológiák megismerésére.

A megnyitón Rézsó István, a Bank Center menedzsmentjének tagja mondott rövid nyitóbeszédet, melyben kiemelte, hogy az irodaház rendkívül fontosnak tartja, hogy teret biztosítson a piac képviselőinek, hogy találkozhassanak azokkal az egyéni és üzleti igényekkel, melyek a kényelmes, stílusos, a munkát és a szórakozást egyaránt elősegítő irodai környezet kialakításához elengedhetetlenek.

A Design Terminál kreatív igazgatója, Ács Zoltán arról beszélt, hogy mivel a “jövő irodája” az ember “második otthona”, ezért fontos, hogy a lehető legkényelmesebb, könnyen kezelhető és egyben vizuális élményt is nyújtó eszközökkel vehessük körül magunkat.

A Bank Center ingyenes kiállítására két napig várják mindazokat, akik szeretnék megismerni például a mobiliroda minden előnyét magukban hordozó Nokia Lumia 520 és Nokia Lumia 720 készülékeket, a Nokia Windows Phone 8 portfóliójának legújabb tagjait. A Kensai Konferencia bemutatja virtuális recepciósát, akitől érintőképernyőn keresztül, egy gombnyomással útbaigazítást kérhetünk. A Canon azoknak, akik megkövetelik a legmagasabb színvonalú képminőséget, teljesítményt és megbízhatóságot, figyelmébe ajánlja a Canon EOS digitális tükörreflexes fényképezőgépeit, illetve a meglepően kisméretű és könnyű távcsöveiket, melyek lenyűgöző teljesítményt nyújtanak. A vájtfülüek számára igazi csemegét jelenthetnek a Bowers & Wilkins hangsugárzók, köztük a legújabb Zeppelin Air is, a világ egyik legnépszerűbb prémium kategóriás iPod dokkolója. Az analóg technológiában jól ismert TDK márka digitális portfoliójával mutatkozik be és annak is leginnovatívabb darabját, a világelső “Wireless Charging” Q35 hangrendszert mutatja be, mely nemcsak a vezeték nélküli zenelejátszást, de vezeték nélküli töltést is biztosít a vele kompatibilis eszközök számára. Kipróbálható a Skullcandy fülhallgatók termékpalettájának legújabb tagja, a Navigator, valamint a Crusher is, mely szeptembertől lesz csak elérhető itthon. A GoPro, a világ első számú sportkamerája, minden területen és körülmények között profin teljesít. Tudása és rengeteg kiegészítője lehetőséget nyújt az extrém helyzetekben való használathoz is, érdemes megbizonyosodni róla élőben!

Nyitva tartás: június 11-12., 10:00-től 18:00 óráig

Cím: Bank Center, 1054 Budapest, Szabadság tér 7.

INGYENESEN látogatható!
 

SOCIAL BOX