Képzéssorozat uniós forrásból

A Robex Projekt Kft. pályázatot nyújtott be munkavállalóinak képzése céljából a TÁMOP-2.1.3.A-12/1 kódszámú pályázati felhívásra a projekt keretében a munkavállalók képzése 100%-os uniós forrásból valósult meg 2012.11.20. és 2013.06.20-a között. A Robex Projetk Kft. főtevékenysége pályázatírás, projektmenedzsment és a pályázatokhoz kapcsolódó marketing, kommunikációs tevékenység megvalósítása. A vállalkozás célja a hazai kis- és középvállalkozások segítése, támogatása. […]

A Robex Projekt Kft. pályázatot nyújtott be munkavállalóinak képzése céljából a TÁMOP-2.1.3.A-12/1 kódszámú pályázati felhívásra a projekt keretében a munkavállalók képzése 100%-os uniós forrásból valósult meg 2012.11.20. és 2013.06.20-a között.

A Robex Projetk Kft. főtevékenysége pályázatírás, projektmenedzsment és a pályázatokhoz kapcsolódó marketing, kommunikációs tevékenység megvalósítása. A vállalkozás célja a hazai kis- és középvállalkozások segítése, támogatása. A vállalkozás vállalja az érdeklődők számára az ingyenes tanácsadást és pályázatfigyelést. A Robex Projekt Kft. minőségi pályázatok elkészítésével járul hozzá a kkv szektor fejlesztéshez és az uniós források eredményes felhasználáshoz. A sikeres pályázatok megvalósítása hosszú távon a gazdaság fellendítéséhez is hozzájárul. A Kft. célja, hogy szakértelmét arra használja fel, hogy minél több elégedett, sikeres vállalkozás működjön a régiónkban.

A Kft. annak érdekében, hogy fejlessze munkatársait Munkaerőpiaci kulcskompetenciák fejlesztésére irányuló, 7 modulból álló képzéssorozatot valósított meg. A képzés költségeit 100%-ban Uniós forrásból biztosította. A képzés megvalósítására, bérköltségre és egyéb igénybevett szolgáltatásara összesen 1 124 784 Ft támogatást kapott a cég.

A projekt megvalósítás során 2 fő munkavállaló 172 órás akkreditált képzésen vett részt. A képzések 21 héten keresztül folytak heti egy alkalommal átlagosan 8 órában. A projekt teljes megvalósítási időszaka 6 hónap volt. A 7 modul eltérő hosszúságú. Az órák között az elméleti oktatáson túl gyakorlati oktatás is folyt. A képzés módszerei között előadások, gyakorlatok, csoport munkák és egyedi feladatmegoldások szerepeltek. A képzések vizsgával zárultak. A 7 modul elvégzését követően minden munkavállaló oklevelet kapott.

A megkérdezett részt vevő munkavállalók pozitívan nyilatkoztak a megvalósított képzésekről, és a jövőben is szívesen részt vennének hasonló továbbképzésen.

SOCIAL BOX