Napfényes Miami, ahol különleges drogokkal serkentik a dolgozókat

A reklámügynökséget 1976-ban alapították, és a cégközpont mellett irodát működtetnek Detroit-ban, Los Angelesben és Dallasban is. A folyamatosan növekvő spanyolajkú hispán lakosság az első számú célközönségük, ezt jól igazolja székhelyük is, amelyet a floridai Miami külvárosában alakítottak ki. A cég egy irodaház legfelső szintjét nézte ki magának, ahol a padlótól a mennyezetig érő hatalmas panorámaablakokon […]

A reklámügynökséget 1976-ban alapították, és a cégközpont mellett irodát működtetnek Detroit-ban, Los Angelesben és Dallasban is. A folyamatosan növekvő spanyolajkú hispán lakosság az első számú célközönségük, ezt jól igazolja székhelyük is, amelyet a floridai Miami külvárosában alakítottak ki. A cég egy irodaház legfelső szintjét nézte ki magának, ahol a padlótól a mennyezetig érő hatalmas panorámaablakokon szinte beözönlik a fény, mindemellett fantasztikus kilátás nyílik, hogy a dolgozók ne szenvedjenek hiányt perspektívában sem.

A társaság célja az volt, hogy egy minimalista, elegáns és teljesen nyitott munkateret hozzanak létre, amelyet a teljes transzparencia jellemez, ahol az ég szinte karnyújtásnyi távolságra van, és ahol 360 fokos szögben látható Coral Gables. Utóbbi valójában Miami délnyugati külvárosa, és 4 kilométerre található a nemzetközi repülőtértől. A nagy nyitott terek szinte az ég folytatásai az épületben, köszönhetően a panorámaablakoknak, és így minden munkatárs úgy érezheti, hogy az ihletet és a kreativitást egyenest a világűrből kapja.

Az iroda tartalmaz egy hatalmas bullpen részt, ahol az alkalmazottak többségének a munkaállomása is található közösségi szobákkal és egyéb kisebb privát irodákkal körbevéve. Az alkalmazottak a bicajokat elhelyezhetik a kerékpártárolóban, és egy friss zuhanyt is vehetnek, vagyis ironmanek és triatlonosok is dolgozhatnak a cégnél.

A lift előterében egy hatalmas mozaikképpel adóznak a cégalapító Tere Zubizarreta emlékének, amely az ügynökség gyökereire hívja fel a látogatók figyelmét, és egyfajta múltba révedő patinát kölcsönöz a cégnek, ezáltal is hangsúlyozva a szaktudást és a tapasztalatot. A reklámügynökség ugyanis Florida egyik legnagyobb ilyen jellegű vállalkozása, és úgy tűnik azóta is az ég felé törekednek. Persze így könnyű motiválni a munkatársakat: napfény, tető, ég és a végtelen szabadság. Az átlaghőmérséklet egész évben 24-33 fok között ingadozik, szóval attól nem kell rettegniük, hogy kifogynak az éltető napfényből.


 


 


 


 


 


 

 

SOCIAL BOX