Új értékbecslő a csapatban

Zoltán több mint 10 éves, széleskörű értékbecslői tapasztalattal rendelkezik a lakó-, kereskedelmi-, és ipari ingatlanok területén. Fő szakterülete a lakó és kereskedelmi ingatlanokkal kapcsolatos értékelések és megvalósíthatósági tanulmányok készítése. Zoltán képesített ingatlanvagyon-értékelő, okleveles közgazdász, valamint Chartered Valuation Surveyor-ként tagja az Ingatlanszakértők Angol Királyi Intézetének (RICS). Zoltán közgazdászként végzett a Kereskedelmi és Gazdasági Főiskolán, majd tovább […]

Zoltán több mint 10 éves, széleskörű értékbecslői tapasztalattal rendelkezik a lakó-, kereskedelmi-, és ipari ingatlanok területén. Fő szakterülete a lakó és kereskedelmi ingatlanokkal kapcsolatos értékelések és megvalósíthatósági tanulmányok készítése.

Zoltán képesített ingatlanvagyon-értékelő, okleveles közgazdász, valamint Chartered Valuation Surveyor-ként tagja az Ingatlanszakértők Angol Királyi Intézetének (RICS). Zoltán közgazdászként végzett a Kereskedelmi és Gazdasági Főiskolán, majd tovább bővítve szakmai ismereteit okleveles közgazdász képesítést szerzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem okleveles ingatlanszakértői képzésének hallgatója.

“Értékbecslési csapatunk portfóliója dinamikusan növekszik, így úgy láttuk itt az idő a bővülésre. Nagyon örülünk, hogy egy ilyen tapasztalt szakember erősíti a csapatunkat.”  – mondta el Tilki Róbert, a Robertson Hungary ügyvezető igazgatója.

SOCIAL BOX