Az amerikai elnök londoni házában jártunk

Az Office Group egy olyan közösségi irodahálózat Londonban, amely rugalmas irodatereket és tárgyalókat, valamint virtuális irodákat kínál a legkülönbözőbb típusú tevékenységeknek, vállalkozóknak és vállalkozásoknak. Céljuk az, hogy különleges belsőépítészeti megoldásokkal kialakított tereik megkülönböztessék versenytársaiktól. Az eredmények alapján ez nyilvánvalóan sikerült is. 15 különböző lokációval rendelkeznek, az egyikük West Endben található. Ez a komplexum valójában két […]

Az Office Group egy olyan közösségi irodahálózat Londonban, amely rugalmas irodatereket és tárgyalókat, valamint virtuális irodákat kínál a legkülönbözőbb típusú tevékenységeknek, vállalkozóknak és vállalkozásoknak. Céljuk az, hogy különleges belsőépítészeti megoldásokkal kialakított tereik megkülönböztessék versenytársaiktól. Az eredmények alapján ez nyilvánvalóan sikerült is. 15 különböző lokációval rendelkeznek, az egyikük West Endben található.

Ez a komplexum valójában két különböző stílusban épült ház kvintesszenciája, hogy ezt a kis képzavart alkalmazzuk. A Wells Mackereth építésziroda kapta azt a feladatot, hogy a két eltérő karakterű épületet összeillessze a lehetőségek szerint, és egy igazán lendületes, dizájnos irodaházat varázsoljon. A funkcionalitás tekintetében különböző méretű és stílusú szobák, tárgyalók és helyiségek kialakítása volt a cél, ahol a klubszobák mellett társalgók és kantinok is megtalálhatóak. Az épület befogadóképességét jól érzékelteti, hogy egyéni munkavégzésre egyszerre 230 főnek van lehetősége – persze eltérő időszakokban. De mindemellett az épület olyan opciót is felkínál, hogy egyetlen ember is kibérelheti a házat.

Az egyik ház egyébként egy György-korabeli épület, és eredetileg Martin Van Buren otthona volt, akit az Amerikai Egyesült Államok nyolcadik elnökének választottak meg 1831-ben. A pazar palotának is beillő házban az Acrylicize egy komoly művészeti kiállítást is összehozott, amely György-korabeli eredeti tárgyakból és az akkori városi házak klasszikus stílusát kifejező darabokból áll. A recepciós pult fölött Van Buren portréja díszeleg, amely eredeti pompájában megadja az atmoszféra alaphangját, így az ide belépő rögtön egy elvarázsolt világban találja magát. A másik épület pedig egy 1970-es években épült irodaház, amely kapcsolódik a kétszáz éves palotához. Mindkét utcáról beléphetünk a komplexumba, így az időutazásunk keretében dönthetünk úgy, hogy a régiből az újba, vagy az újból a régibe kívánunk belépni.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

SOCIAL BOX