Olyan originálisan, minimalistán, fene tudja hogyan szuper hely ez!

Ismét Ausztráliába visz az utunk. Talán azért is, mert a gazdasági válságot meglehetősen könnyen túlélték, ott az életkedv és a dinamizmus egyáltalán nem hiánycikk. Ráadásul ott az óceán meg a napfény. A Mirvac Group ingatlanfejlesztő vállalat több lábon álló közel 40 éves cég, hiszen mind a lakáspiacon, mind a kereskedelmi ingatlanpiacon érdekelt, és olyan irodaházakat […]

Ismét Ausztráliába visz az utunk. Talán azért is, mert a gazdasági válságot meglehetősen könnyen túlélték, ott az életkedv és a dinamizmus egyáltalán nem hiánycikk. Ráadásul ott az óceán meg a napfény. A Mirvac Group ingatlanfejlesztő vállalat több lábon álló közel 40 éves cég, hiszen mind a lakáspiacon, mind a kereskedelmi ingatlanpiacon érdekelt, és olyan irodaházakat tulajdonol, ahol a legmenőbb helyi és multicégek bérelnek irodahelyiségeket.

A társaság most azért költözött egy vadonatúj irodába – minő kellemes gondok –, hogy a cég munkatársainak képességeit és készségeit megerősítse, vagyis a vérátömlesztés során plusz energiával és új impulzusokkal vértezze fel az alkalmazottakat. Ez a projekt tényleg alkalmas arra, hogy a kollégák együttműködő képességére koncentráljon, hiszen a csapatmunka során a kollektíva elkötelezettsége és összhangja erősödik. Bár az is igaz, hogy a csapatépítő tréning meglehetősen drága formáját választották. Ennek folyományaként érdemes volna minden cégnek minden évben új irodába költöznie, akkor garantált lenne az újjászületés. Csak hát ezt nem mindenki teheti meg.


 

A belsőépítészeti megoldásokat a Woods Bagot irányította, és valóban, a kész munkahely unikális, attraktív, rugalmas, és találkozik a Mirvac jelenlegi és jövőbeni szervezeti igényeivel. Az alapelemek kialakítása során természetes és semleges színeket használtak, hogy a bútorzat és kiegészítők élénk színeinek megfelelő hátteret biztosítsanak. Minden egyes helyiséget egyedire terveztek, amelyekben alapvetően a dinamikus munkateret és a bemutatóterem jelleget hangsúlyozták, és ahol olyan funkciók is helyet kaptak, mint a kávézó, a játékterem, a könyvtár vagy éppen a galéria.

Mivel az ingatlanfejlesztő cég a prémiumkategóriás lakáspiacon érdekelt, ezért az ügyféltérnek igazán elegáns környezetet biztosítottak, így a cég munkatársait is támogatják az értékesítés során – ennél jobb promóciót pedig elképzelni sem lehet. Az új munkahely összességében tehát a vállalat első lépése, hogy az eddig honos munkakultúrát átalakítsa, vagyis az együttműködőbb, kevésbé strukturált és agilisabb környezet kerüljön előtérbe. Ráadásul bárhol járunk, egy felsőkategóriás modern lakás díszletei között érezhetjük magunkat – az otthonosságérzetből tehát szintén nincs hiány.


 


 


 


 


 


 


 


 

 

SOCIAL BOX