Egy munkahely, ahol meg kell őrülni!

A 2004-ben alapított cégnél jelenleg közel 100 fő dolgozik, rövid pályafutásuk alatt már számos mobil applikációt és játékot készítettek, amelyekben az élénk színek uralkodnak. A tervező Yapi Studyo ezt a színmániát némi brandépítés célzatával az új iroda recepcióterében is megjeleníti. A fogadótérből kiindulva aztán megnyílik a tér, mintha a színskála szárnyakat adna a munkatársaknak, és […]

A 2004-ben alapított cégnél jelenleg közel 100 fő dolgozik, rövid pályafutásuk alatt már számos mobil applikációt és játékot készítettek, amelyekben az élénk színek uralkodnak. A tervező Yapi Studyo ezt a színmániát némi brandépítés célzatával az új iroda recepcióterében is megjeleníti. A fogadótérből kiindulva aztán megnyílik a tér, mintha a színskála szárnyakat adna a munkatársaknak, és a szinte randomjelleggel szétszórt munkaállomásokon sercegnek a virtuális vezetékek. Mindemellett pazar kilátás nyílik Isztambulra, szóval perspektívából és nagyívű horizontokból sem odabenn, sem odakinn nincs hiány. A munkaállomásokat privát cellák szegélyezik, amelyek üvegfalai kellő fényt és átláthatóságot biztosítanak.

A színkavalkád bár folyamatosan vibrál a térben, némely helyiségekben lanyhul az izzás, így a cellákban a visszafogottabb, elegánsabb formavilág veszi át az irányítást. Ellenben a recepció őrülete tovább folytatódik a munkaállomások zömét befogadó nyitott térben. Mintha ezzel is jeleznék, hogy a vezetőségnek hideg fejre van szüksége, míg az alkalmazottak többségének nem árt a forró fej, hogy felpörögve percenként szállítsák az újabb és újabb ötleteket. Ilyen miliőben szinte csoda lenne, ha valakinek a pulzusa nem lenne a plafonon. Azt persze nem tudjuk, hogy van-e itt elsősegély-állomás, mert sohasem lehet tudni, hogy a dzsembori mikor alakul át őrült ámokfutásba.

 

 

 

 

SOCIAL BOX