A világ leghíresebb vöröslámpás negyedében dolgoznak

A Davies Meyer St. Pauli szívében, a híres Reeperbahn vonzáskörzetében új székhelyre költözött. Ezen a környéken található a csaknem 2 millió lakossal rendelkező Hamburg világszerte híres éjszakai negyede és vörös lámpás zónája, ahol a helyiek szerint a bűn megfogan. Mindenesetre a cég a kikötőváros eme izgalmas negyedében ütötte fel új főhadiszállását, ahol ötletekből és fantáziából […]

A Davies Meyer St. Pauli szívében, a híres Reeperbahn vonzáskörzetében új székhelyre költözött. Ezen a környéken található a csaknem 2 millió lakossal rendelkező Hamburg világszerte híres éjszakai negyede és vörös lámpás zónája, ahol a helyiek szerint a bűn megfogan. Mindenesetre a cég a kikötőváros eme izgalmas negyedében ütötte fel új főhadiszállását, ahol ötletekből és fantáziából valóban nincs hiány. Itt aztán az érzékek és érzelmek mentén szabadon szárnyalhat a képzelet. Nem is hagyták ki a ziccert.

A globális irodatrendeknek megfelelően teljesen újszerű munkahelyet alkottak, ahol a közös ötletelés rendesen megmozgatta a munkatársak képzeletét. Az irodának is helyet adó épület sokszínű környezete, a szomszédos épületek formagazdagsága is ösztönözte az dizájn kialakítását, amelyben a színes és élő helyiségek dominálnak. A monokróm falak izgalmas kontrasztot alkotnak a dekoratív tapétával. A nagy közösségi terek váltakoznak a koncentrált munkaterekkel. Az utcaművészet nyers lendülete találkozik a funkcionális irodabútorokkal. Összességében a színek és a stílusok eklektikus mixe alakítja a munkahelyet, amely olybá tűnik, mint egy hatalmas, posztmodern festmény, amelyet sohasem fejeznek be.

Egy igazi utcabál bontakozik ki, ha körbejárjuk a teret, egy hatalmas dzsembori zajlik itt nap mint nap, ahol mindenki elfoglalja magát, így az unalom mint rizikófaktor szóba sem jöhet. A két szinten minden csapattag megtalálhatja a tökéletes helyszínt magának, amely kellően inspirálja és támogatja őt munkája eredményes elvégzésében. És ha lankad a kreativitás, akkor új élményekre tehetnek szert a kávézóban vagy a legkülönbözőbb társalgó terekben. Vagy ha már tényleg különleges impulzus szükséges a munkaerőnek ahhoz, hogy a szürkeállománya felfrissüljön, akkor betelepszik a függőszékbe, és bámulja a panorámát.

Szóval az új belsőépítészeti dizájnban összeadódik minden, amely kielégíti a közel 40 alkalmazott szükségleteit és a napi munkában adódó kihívásokat is segít abszolválni. A sokszínű kreatív környezet ebben a centrális lokációban tökéletesen felszerelt helyet kínál a munkára és az életre, hiszen ha körbepillantunk, akkor egy trendi és modern lakásbelsőt érzékelünk magunk körül, amely minden kívánságunkat teljesíti.

 

SOCIAL BOX