14 vállalat jutott a MAF Társadalmi Befektetések Díj döntöjébe

A díj négy kategóriájának nyerteseit MAF október 3-i konferenciáján ismerhetik meg a résztvevők. A CSR tevékenységeken belül kifejezetten a vállalatok önálló támogatói programjainak bemutatása és elismerése a célja Magyar Adományozói Fórum MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatának, amely a hazai vállalatok társadalmi befektetési programjait olyan minőségi szempontok alapján értékeli, mint a partnerség, a hatás és az […]

A díj négy kategóriájának nyerteseit MAF október 3-i konferenciáján ismerhetik meg a résztvevők. A CSR tevékenységeken belül kifejezetten a vállalatok önálló támogatói programjainak bemutatása és elismerése a célja Magyar Adományozói Fórum MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatának, amely a hazai vállalatok társadalmi befektetési programjait olyan minőségi szempontok alapján értékeli, mint a partnerség, a hatás és az innováció – olvasható a BrandTrend cikkében.

A hosszú távú fenntarthatóságot is szolgáló stratégiai megoldások és példaértékű támogatói tevékenységek megosztásával a MAF hozzá kíván járulni az üzleti szektor még proaktívabb társadalmi szerepvállalásához, a szektorok közötti eredményesebb együttműködéséhez, valamint a hazai támogatói kultúra fejlődéséhez.

„2013-ban ismét számos olyan vállalati támogatási program mutatkozott be a pályázaton, amely mind a társadalom, mind a vállalat számára kézzelfogható és maradandó értéket képes teremteni és ezáltal hozzájárulni hazánk társadalmi, gazdasági fejlődéséhez, sikeréhez, valamint hosszú távú fenntarthatóságához.”- mondta el Dr. Molnár Klára, a MAF igazgatója.

A díj bíráló bizottságának tagjai 2013-ban is Erős Antónia, az RTL Híradó műsorvezetője, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója, Füzesy Tamás, az Erőforrás Alapítvány/ United Way Magyarország ügyvezetője, Hargitai Lilla, a Médiaunió Alapítvány ügyvezető igazgatója, Nagy Bálint, az IBS Marketing Tanszékének vezetője és Svékus Márton, Flow Csoport, szervezetfejlesztő trénere,  a Common Purpose Magyarország elnökségi tagja voltak.

A MAF pályázatának döntőjében a Leginnovatívabb Támogatói Program, a Legsikeresebb Partneri Együttműködések, a Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program és Az Év Társadalmi Befektetési Programja kategóriákban az alábbi, ábécé sorrendben felsorolt 14 vállalat programjai versenyeznek:

Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. – Aegon Művészeti Díj Olvasni jó!
Auchan Magyarország Kft. – Baráthegyi Erdei Iskola
Coca-Cola HBC Magyarország Kft.  – Coca-Cola Testébresztő Program
Danone Kft. – Tegyünk Együtt a Gyermekekért Oktatási Program
Erste Bank Hungary Zrt. – EBH Tehetségprogram good.bee projekt csoportmunka
Henkel Magyarország Kft. – Léghajó Program
Hill and Knowlton Kft. – Együtt a sérült gyermekekért
IFUA Horváth & Partners Kft. – Segítsünk a szaktudásunkkal, másokkal is összefogva!
NI Hungary Kft. – NI Mentor Program
OTP Bank Nyrt. – Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja (O.K. Központ)
Poli-Farbe Kft. – Újrafestett Valóság – Rendhagyó kiállítás a sokszínűség jegyében
Provident Pénzügyi Zrt.   – Provident Őrangyal Program
Ringier Kiadó Kft. – KAPOCS – Karácsonyi Adományprogram Családoknak
Tesco-Global Áruházak Zrt. – Tesco Paralimpiai Mozgalom – Adománygyűjtés, sportösztöndíj, fotókiállítás

A döntőbe jutott programok részletes listája ITT.

SOCIAL BOX