Az olajmágnás meghódította a Nyugatot

A világ egyik legnagyobb kőolajfeldolgozó vállalatcsoportjának tagjaként a Q8 főként Európában és Távol-Keleten működik, és Kuvait olajkincsét tekintve még sokáig meghatározó szerepe lesz az olajbizniszben. Többek között 6 nyugat-európai országban közel 4400 tagot számláló benzinkút-hálózattal rendelkezik. A Benelux-államokban működő leányvállalatának irodáját Hágában rendezték be. A szürke és fehér uralta elegáns térben a közel-keleti arab minták […]

A világ egyik legnagyobb kőolajfeldolgozó vállalatcsoportjának tagjaként a Q8 főként Európában és Távol-Keleten működik, és Kuvait olajkincsét tekintve még sokáig meghatározó szerepe lesz az olajbizniszben. Többek között 6 nyugat-európai országban közel 4400 tagot számláló benzinkút-hálózattal rendelkezik.

A Benelux-államokban működő leányvállalatának irodáját Hágában rendezték be. A szürke és fehér uralta elegáns térben a közel-keleti arab minták jelennek meg a szőnyegeken és az üvegfalakon, ahol egy-egy vitorláshajó is feltűnik, amely a nagy távolságok legyőzését és a cég révbe érését jelképezi. Ennyi olajjal a fenekük alatt, nem is csoda, hogy megérkeztek.

 

 

SOCIAL BOX