Az új Google-iroda Japánban is nagyot szakított

Ha Google, akkor legjobb ha csöndben maradunk, és szájtátva bámuljuk a belsőépítészeti extravaganciákat. Mit is mondhatnánk? Szuper, fenomenális, őrjítő, extra, kúl meg ilyesmi. Hú de unalmas önmagunkat ismételgetni, de mit tehetnénk, ha ezek a Google világában már permanens jelzők. Tokióban sem adta alább a nagymenő startup, ide is varázsolt egy kíberbirodalmat, hogy az alattvalók nem […]

Ha Google, akkor legjobb ha csöndben maradunk, és szájtátva bámuljuk a belsőépítészeti extravaganciákat. Mit is mondhatnánk? Szuper, fenomenális, őrjítő, extra, kúl meg ilyesmi. Hú de unalmas önmagunkat ismételgetni, de mit tehetnénk, ha ezek a Google világában már permanens jelzők. Tokióban sem adta alább a nagymenő startup, ide is varázsolt egy kíberbirodalmat, hogy az alattvalók nem győznek hajlongani napi huszonnégy órában.

A Klein Dytham Architecture által tervezett japán főhadiszállás több fázisban épült és mint látható, számtalan stílust ötvöz. Rögtön szembetűnik a falgrafikák és -szövetek arzenálja, amelyek úgy vibrálnak a szemünk előtt, hogy szinte egy olyan digitális világban érezhetjük magunkat, ahonnan immár nincs visszaút a való világba. Sőt, ha sokáig szemlélődünk, akkor kétségünk támad afelől, hogy egyáltalán létezik-e valódi világ. Szóval a Mátrix bugyraiban turkálunk könyékig és legjobb, ha jó képet vágunk hozzá.

 

 

 

 

SOCIAL BOX