Új vezető a DBH Serviced Office élén

Koppány Emese tölti be a DBH Serviced Office üzletág-igazgatói posztját. A szakember az Iparművészeti Főiskola textil szakán divattervezőként végzett, amit a Külkereskedelmi Főiskolán szerzett közgazdász diplomával egészített ki 1993-ban. Karrierjét 1995-ben a német NORMSTAHL cégnél kezdte, ahol kereskedelmi-, majd pénzügyi vezetőként dolgozott. 2009-2012 között a szintén német tulajdonú Jeremias GmbH magyarországi leányvállalatánál volt kereskedelmi- és […]

Koppány Emese tölti be a DBH Serviced Office üzletág-igazgatói posztját. A szakember az Iparművészeti Főiskola textil szakán divattervezőként végzett, amit a Külkereskedelmi Főiskolán szerzett közgazdász diplomával egészített ki 1993-ban. Karrierjét 1995-ben a német NORMSTAHL cégnél kezdte, ahol kereskedelmi-, majd pénzügyi vezetőként dolgozott. 2009-2012 között a szintén német tulajdonú Jeremias GmbH magyarországi leányvállalatánál volt kereskedelmi- és pénzügyi vezető, majd ügyvezető igazgató. A magyar anyanyelvén kívül angolul és németül beszél.

A DBH szolgáltatott irodaközpontjai jelenleg két országban, három helyszínen – Budapesten és Debrecenben, valamint Bukarestben – összesen 6700 négyzetméteren biztosítanak „A” kategóriás irodákat, alapterület és időtartam tekintetében is rugalmas feltételekkel. Ezzel a válságtűrő irodabérleti konstrukcióval a kisebb vállalkozások is megengedhetik magunknak az exkluzív, mégis elérhető áron kínált irodai közeget. „Cégcsoportunk szolgáltatott irodákkal foglalkozó üzletága, a DBH Serviced Office hamarosan új lokációt nyit Bel-Budán. Új helyszínünkön a klasszikus és a szolgáltatott irodai szolgáltatások mellett közösségi tereket is kínálunk a startup vállalkozások számára”- nyilatkozta Koppány Emese, a DBH Serviced Office üzletág-igazgatója.

A nemzetközi üzleti és befektetési szolgáltatások piacán egyedi üzleti modelljéről ismert DBH Group egyrészt fizikai infrastruktúrát (szolgáltatott irodák és szolgáltatott ipari létesítmények), másrészt erre épülő üzleti szolgáltatásokat (pénzügy, számvitel, üzleti adminisztráció, informatikai szolgáltatások és projektmenedzsment területeken), harmadrészt pedig kockázati tőkét biztosít a hazai és nemzetközi kis- és középvállalkozásoknak. A DBH Group nemzetközi irodahálózata révén számos befektetést hajtott végre az országban és a régiónkban az elmúlt másfél évtizedben. A cégcsoport 2008 őszén az európai pénzügyi és befektetési piacon szerzett tapasztalatokra alapozva hozta létre a DBH Investment Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt-t. Az 5 milliárd forintos tőkealapból közel 2 milliárd forint már kihelyezésre került innovatív és startup vállalkozásokba. Az alap befektetései között vannak – többek között – informatikai, egészségipari és más, csúcstechnológiát képviselő vállalkozások is, amelyek regionális vagy globális piaci szereplőkké kívánnak nőni a kapott tőke, és a DBH-csoport más cégeitől kapott vállalkozás-fejlesztési és tanácsadói szolgáltatások segítségével.

SOCIAL BOX