Negyedévig negyedáron, majd féláron kiadó irodák, műhelyek!

Az M3-M0 kereszteződése közelében található Rákospalotai Inkubátorház, ahol irodák, kisebb műhelyek, klimatizált helyiségek kiadók nagy akcióval: első negyedévben 25%, majd negyedévenként növekvő 50%-os, 75%-os áron. A betelepülő vállalkozásnak a kedvezményes időszak után 2 évig kell maradni teljes áron vagy ha ezt nem vállalja, rövid felmondási idővel megszűnik a szerződés, ha a helyére kedvezményt igénybe nem […]

Az M3-M0 kereszteződése közelében található Rákospalotai Inkubátorház, ahol irodák, kisebb műhelyek, klimatizált helyiségek kiadók nagy akcióval: első negyedévben 25%, majd negyedévenként növekvő 50%-os, 75%-os áron.

A betelepülő vállalkozásnak a kedvezményes időszak után 2 évig kell maradni teljes áron vagy ha ezt nem vállalja, rövid felmondási idővel megszűnik a szerződés, ha a helyére kedvezményt igénybe nem vevő bérlő jelentkezik. Az akció 2013. január 15-ig történő szerződéskötés esetében érvényes, csak a rendelkezésre álló a szabad helyek feltöltésének mértékéig.

Az Inkubátorház könnyen elérhető helyen, egy zárt, őrzött telephelyen található, parkolókkal rendelkezik. Központi iroda- és vállalkozásmenedzsment szolgáltatásokat biztosít, bérelhető tárgyaló- és oktatóterem áll rendelkezésre. A telephelyen az Inkubátorházon kívül normál áron nagyobb csarnokok, raktárak is bérelhetők.

A KEDVEZMÉNYES LEHETŐSÉGRŐL és a létesítményről, szolgáltatásokról további információ a www.ekocegekhaza.hu oldalon található, vagy Svéda Andreától kapható a (30) 618 15 47 telefonszámon. Várjuk érdeklődését!
 

SOCIAL BOX