Innovatív start-up központtá alakul a Renault egykori irodaháza

Az épületben több különböző funkciójú egység kialakítását tervezik. A felső emeletek inkubátor házként a Help2Startup Kft. inkubációs programjában támogatott start-up cégeknek adnak majd otthont. A szolgáltatás keretében bérbeadható (co-working) irodaterületek nagysága összesen 1500 négyzetméter, amelyre a programokra jelentkező hazai és külföldi vállalkozókat, „start-uppereket” várják. Az inkubátorház egyik kiemelt célja, hogy meghatározó szereplője legyen a hazai […]

Az épületben több különböző funkciójú egység kialakítását tervezik. A felső emeletek inkubátor házként a Help2Startup Kft. inkubációs programjában támogatott start-up cégeknek adnak majd otthont. A szolgáltatás keretében bérbeadható (co-working) irodaterületek nagysága összesen 1500 négyzetméter, amelyre a programokra jelentkező hazai és külföldi vállalkozókat, „start-uppereket” várják. Az inkubátorház egyik kiemelt célja, hogy meghatározó szereplője legyen a hazai és a régiós start-up ökoszisztémának.

A földszinten létesülő bio- és naturtermék kiskereskedésen keresztül számos új, a hazai piacon ritkaságszámba menő termék bevezetését tervezik a magyar közönség számára.

Az első emeleten – mintegy 350 négyzetméteren – 20 kezelőből és 1 jógateremből álló életmódközpont indul, melyben a hagyományos nyugati orvosláson kívüli gyógykezelési módok közül választhatnak majd az érdeklődők. Szintén ezen a szinten kap helyet az 5 teremből álló Help2StartUp Center Rendezvényközpont és a hozzá tartozó, japánkerttel díszített Bonsai Teaház, amely az előbb felsorolt egységek szolgáltatásaihoz kapcsolódó rendezvényeknek ad majd otthont.

„A Help2Startup Center újszerű (belső)építészeti, lakberendezési megoldásaival és egyedi szolgáltatás portfóliójával, valamint kiváló tömegközlekedési adottságaival nem titkoltan a környék gazdasági, kulturális és életmód központjává, „szívévé” kíván válni, iránytűvé egy felgyorsult világban, és mindezt egy egyedülállóan érdekes, színes, átgondolt, harmonikus és rendkívül igényes környezetben.” – tudtuk meg az új tulajdonostól.
 

SOCIAL BOX