Egy klikkeléssel megszépülhet városod vagy kerületed!

A szavazás december 20-án zárul, amely után a projekt képviselői a nyertes vidéki város vagy budapesti kerület polgármesterével közösen döntik el, hogy a település melyik közterülete (játszótér, park, nyíltkert, körforgalom) kerüljön felújításra. A felújítás – a felújítandó közterület adottságaitól függően – kiterjedhet szemétszedésre, padok cseréjére, felújítására, virág,- fa,- bokorültetésre, füvesítésre, játszóterek felújítására közterületi pavilonok-ülő sarkok […]

A szavazás december 20-án zárul, amely után a projekt képviselői a nyertes vidéki város vagy budapesti kerület polgármesterével közösen döntik el, hogy a település melyik közterülete (játszótér, park, nyíltkert, körforgalom) kerüljön felújításra. A felújítás – a felújítandó közterület adottságaitól függően – kiterjedhet szemétszedésre, padok cseréjére, felújítására, virág,- fa,- bokorültetésre, füvesítésre, játszóterek felújítására közterületi pavilonok-ülő sarkok kialakítására is. A program szervezői azt tervezik, hogy a felújítást a helyi önkormányzat és lakosok bevonásával végzik el 2014. március 1. és május 31. között.

Az elmúlt két hónap alatt több mint hetvenezer szavazat érkezett. Az eddigiek alapján Budapest, Veszprém-, Bács-Kiskun-, és Komárom-Esztergom megyék kerültek komoly versenyhelyzetbe. De Borsod-Abaúj-Zemplén és Győr-Moson-Sopron megye sem sokkal marad el az élmezőnytől. A települések versenyében Dunakeszi, Kiskunfélegyháza és Esztergom állnak az élen, tőlük nem sokkal lemaradva Miskolc, Érd, Sopron és Kaposvár következik. Budapesten a XIII., XXI., XVII., XVI. és XI. kerületek vezetnek a szavazásban.

Te is szavazz a településedre, ne hagyd, hogy szeretett városod, kerületed orra elől, valaki más vigye el a dicsőséget!
A programról bővebb információ a http://megszepulavarosom.hu/ vagy a projekt Facebook oldalán található.

SOCIAL BOX