Itt lehet sziesztázni munkaidőben!

Google Tel Aviv A Google mindig is híres volt extravagáns irodáiról, nem ment a szomszédba egy kis dizájnért, de a Tel Avivi iroda mindegyiket übereli. Az Electra Torony 8 szintjét foglalja el az izraeli főhadiszállás, és mindegyik szint egy-egy külön világ.     Google Toronto Az öt szinten kialakított közel 8000 m2-es iroda szokás szerint […]

Google Tel Aviv

A Google mindig is híres volt extravagáns irodáiról, nem ment a szomszédba egy kis dizájnért, de a Tel Avivi iroda mindegyiket übereli. Az Electra Torony 8 szintjét foglalja el az izraeli főhadiszállás, és mindegyik szint egy-egy külön világ.

 

 

Google Toronto

Az öt szinten kialakított közel 8000 m2-es iroda szokás szerint a már világszerte elterjedt Google-iroda stílusjegyeit viseli magán, vagyis minden extravagáns és különleges. Tejben-vajban fürösztik a mintegy 400 munkatársat, és még törölközőt is kapnak hozzá.

 

Google Dublin

A Google az ír szigeten is dobbantott egy nagyot. Az új dublini főhadiszállás egy hatalmas komplexum az ír főváros történelmi kikötőnegyedében, amely négy épületben közel 47 ezer négyzetméternyi teret foglal magában.

 

 

Google Tokió

Japánt is utolérte a Google-végzete, ezúttal a szamurájok földjén „vérengzett” az amerikai bestia.

Fueled

A New York-i székhelyű Fueled művészi szintre emelte a mobil alkalmazásokat, ehhez mérten alakították ki unikális manhattani irodájukat is. Az eredmény egy fantasztikus munkatér, ahol semmi sem gátolja az alkalmazottakat a nagyszerű eredmények elérésében. Mintha egy exkluzív klub szivarszobájában ejtőznénk.

Prince Media

A Prince Media egy független kis reklámcég New Yorkban, amely egy csodálatos SoHo negyedbeli loftban verte fel tanyáját. A tulajdonosnak ez nem csak munkahelye, hanem otthona is. Manhattan SoHo New York egyik legérdekesebb negyede, hiszen rengeteg művészgaléria található itt, mindemellett egyre több üzlet és menő butik nyitja meg kapuit.

BeCore

A BeCore marketingügynökség Los Angeles-i cégközpontja egy nagy raktárcsarnokban került kialakításra mintegy 35 munkatársnak. Egy raktárépület csodálatos metamorfózisának lehetünk a tanúi, hiszen az ipari fílinget sikerült visszanyesni, és a „csarnokszerű” érzéseket egyfajta romkocsma-hangulatba adoptálták.

Web.Tv

A Web.tv közösségi videó megosztó cég egy hihetetlen irodát alakított ki a török Bursában. Ezeregyéjszaka meséi keletről. A cég több mint 200 alkalmazottját helyezték el az új irodában, amely egy kedves klubhelyiségnek vagy egy igényesebb bútorzattal felszerelt romkocsmának tűnik.

 

Davies Meyer

Davies Meyer digitális ügynökség hamburgi irodája egy igazán inspiratív és kreatív irodai környezet. Ráadásul itt kezdődik az érzékek birodalma is, hiszen St. Pauli szívében, a híres Reeperbahn vonzáskörzetében található Hamburg világszerte híres vörös lámpás zónája, ahol a bűn megfogan.

 

 

Kuwait Petroleum

A Kuwait Petroleum Corporation leányvállalata, a Q8 leányvállalata Hágában rendezte be főhadiszállását. Az európai és az arab hatások együtteséből egy igen látványos tér jött létre. A világ egyik legnagyobb kőolajfeldolgozó vállalatcsoportjának még sokáig meghatározó szerepe lesz az olajbizniszben.

HOK

Az 1955-ben alapított HOK igazi globális építésziroda, hiszen 3 kontinensen 24 irodájukban 1600 munkatárs dolgozik. A londoni irodájukat a BREEAM minősítésű Qube irodaházban rendezték be, ahol az átrium kínálta lehetőségeket is hasznosították, így egy igazán eredeti munkahelyi környezetet hoztak létre. A recepció egyediségét pedig Ian Davenport 15 méteres festménye biztosítja.

Pastilla

A Pastilla Institute of Design kaliforniai irodáját Monroviában egy 1918-ban épült benzinkút és autósbolt 76 m2-es épületében rendezték be.

e-spres-oh

A román webfejlesztő cég, az e-spres-oh egy igazán kreatív irodába költözött Temesváron. Az ipari stílusú adottságokat néhány figyelemreméltó újdonsággal ötvözték.

HUB Australia

A HUB Australia egy új közösségi irodát nyitott Sydney-ben. A Hub Australia a HUB Network tagja, amely mind az öt kontinensen 40 helyszínen üzemeltet közösségi munkahelyet, és jelenleg 5000 taggal büszkélkedhet.

Twitter

A Twitter globális központját egy 1937-ben épült art deco stílusú irodaház két emeletén rendezte be San Franciscóban.

 

Az irodablog.hu oldalon még számos fantasztikus irodát nézegethetünk.

SOCIAL BOX