Szavazz most, hogy nyerjünk!

Év végén és év elején mindig eljön a számvetés ideje, azon morfondírozunk, hogy mit hoz a holnap, mit hoz a következő esztendő. Az Év Irodája verseny kapcsán is mindig ott motoszkál a fejünkben, hogy vajon idén milyen pályázatokkal találkozik a szervező iroda.hu, a szakmai zsűri és a nagyérdemű közönség. Majd érkezik a csattanós válasz, hiszen […]

Év végén és év elején mindig eljön a számvetés ideje, azon morfondírozunk, hogy mit hoz a holnap, mit hoz a következő esztendő. Az Év Irodája verseny kapcsán is mindig ott motoszkál a fejünkben, hogy vajon idén milyen pályázatokkal találkozik a szervező iroda.hu, a szakmai zsűri és a nagyérdemű közönség. Majd érkezik a csattanós válasz, hiszen minden évben fantasztikus munkahelyeket mutathatunk be, igazán humánus és professzionális irodákat tárhatunk a közvélemény elé, elismerésre méltó szakembereket és emberközpontú épületeket  állíthatunk reflektorfénybe, hogy a nagybetűs mindennapok értékét ünnepelhessük.

A nagyvilágban zajló kaotikus és válságos idők ellenére az élet megy tovább, és az ingatlanpiac is megújul. Nekünk sincs időnk tehát ülni a babérjainkon, hanem előre tekintünk, hogy az immár 4. alkalommal megrendezésre kerülő verseny résztvevőit szemrevételezzük. Gusztáljuk, bámuljuk, csodáljuk az idei pályázatokat, hiszen a hazai kreativitás és innováció ismét világszínvonalú remekműveket szült. Lehet valaki költségtakarékos, realista, visszahúzódó, attól még a talentum nem veszik el, csupán átalakul. A szükség pedig törvényt bont, és a már csak azért is újabb erőre sarkallja a résztvevőket. Egy szó mint száz: szavazzunk!

Szavazni azevirodaja.hu honlapon lehet.
 

SOCIAL BOX