Dubajt is meghódítja a TriGranit

Az elmúlt egy évben a TriGranit Management öt újabb országban – Romániában, Bulgáriában, Macedóniában, Örményországban és Kínában – lépett piacra. Az év elején a vállalat már a második bevásárlóközpontját nyitja meg a rendkívül dinamikus ingatlanpiaci növekedés előtt álló Jerevánban, a hatalmas piacot jelentő Kínában pedig számos nagyvárosban aktív. A közel-keleti céggel 14-re bővült a TGM […]

Az elmúlt egy évben a TriGranit Management öt újabb országban – Romániában, Bulgáriában, Macedóniában, Örményországban és Kínában – lépett piacra. Az év elején a vállalat már a második bevásárlóközpontját nyitja meg a rendkívül dinamikus ingatlanpiaci növekedés előtt álló Jerevánban, a hatalmas piacot jelentő Kínában pedig számos nagyvárosban aktív. A közel-keleti céggel 14-re bővült a TGM ernyője alatt működő tanácsadó cégek száma.

“A Közel-Kelet hatalmas lehetőségeket jelent a TGM számára. A 2022-ben Dohában megrendezendő futball világbajnokság főként az FM-tanácsadási (facility management) területen biztosít számunkra lehetőségeket, a 2020-as dubaji világkiállítás és a nyaktörő tempóban fejlesztő Abu-Dzabi szintén további terjeszkedést jelenthet – kommentálta a bejelentést Philip Evans, a TriGranit Management vezérigazgatója.

SOCIAL BOX