Új felsővezető a WING irodaportfoliójának élén

Schőmer Norbert (44) nagy gyakorlattal rendelkező ingatlanpiaci szakember. Korábban az AIG/Lincoln magyarországi ügyvezető igazgatói pozícióját töltötte be. Azt megelőzően több mint 10 évig az AIG/Lincoln Fejlesztési igazgatójaként tevékenykedett, operatívan irányítva az ingatlanfejlesztő cég valamennyi jelentős magyarországi beruházását. Nemzetközi tapasztalatokra tett szert Horvátországban, Szerbiában és Spanyolországban, ahol irodaház projektek felkutatásán, illetve logisztikai projektek re-strukturálásán dolgozott. Az […]

Schőmer Norbert (44) nagy gyakorlattal rendelkező ingatlanpiaci szakember. Korábban az AIG/Lincoln magyarországi ügyvezető igazgatói pozícióját töltötte be. Azt megelőzően több mint 10 évig az AIG/Lincoln Fejlesztési igazgatójaként tevékenykedett, operatívan irányítva az ingatlanfejlesztő cég valamennyi jelentős magyarországi beruházását. Nemzetközi tapasztalatokra tett szert Horvátországban, Szerbiában és Spanyolországban, ahol irodaház projektek felkutatásán, illetve logisztikai projektek re-strukturálásán dolgozott. Az AIG/Lincoln előtt a DTZ ingatlan-tanácsadónál alapozta meg a cég ipari divíziójának stabil pozícióját.

Schőmer Norbert az Ybl Miklós Műszaki Főiskolán szerzett építész diplomát, majd MBA másoddiplomát a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. MSCRE diplomát kapott a BME és a Nottingham Trent University másoddiplomás képzésén. Szakmai gyakorlatot szerzett Londonban és a Texas állambeli Houstonban. Angolul folyékonyan beszél. Az Ingatlanszakemberek Európai Intézetének (RICS) Tagja.

A WING a magyar ingatlanpiac vezető szereplője, fejlesztési volumenében Magyarország legjelentősebb irodafejlesztője. Az új irodaprojektekért felelős vezérigazgató-helyettes feladatköre mintegy 150 ezer négyzetméternyi saját tulajdonú irodaterületet és majd 400 ezer négyzetméternyi fejlesztési projektet fed le.

SOCIAL BOX