Campari a világ tetején, ahol az ital nemesít

A Campari a világ hatodik legnagyobb prémiumkategóriás szeszesital-társasága, amely igazán eredeti ízvilággal rendelkező díjnyertes likőröket gyárt. Az olasz székhelyű cég fő termékének receptjét 1860-ban találták ki az olasz Novarában, és az első gyárat 1904-ben nyitották meg Milánó közelében. A cég 2001-ben jelent meg az olasz tőzsdén, ma közel 190 országban árusítják a hírneves vállalat több […]

A Campari a világ hatodik legnagyobb prémiumkategóriás szeszesital-társasága, amely igazán eredeti ízvilággal rendelkező díjnyertes likőröket gyárt. Az olasz székhelyű cég fő termékének receptjét 1860-ban találták ki az olasz Novarában, és az első gyárat 1904-ben nyitották meg Milánó közelében. A cég 2001-ben jelent meg az olasz tőzsdén, ma közel 190 országban árusítják a hírneves vállalat több mint 50 márkáját. 16 saját tulajdonú gyárral és 4 borászattal rendelkeznek, miközben közel 4000 munkatársat foglalkoztatnak. A portfóliójukban mindenféle ital megtalálható, legyen az vodka, whisky, rum vagy tequila. Például a Cinzanót 1999-ben vásárolták fel. Legnagyobb mennyiséget a Skyy Vodkából értékesítenek, ezt követi fej-fej mellett az Aperol és a Campari.

A cég új San Franciscói főhadiszállása a Levi’s Plaza-ban ugyanolyan elegáns és letisztult, akárcsak maga a márka. A helyszín kiválasztásánál alapvető szempontok voltak a belvárosi lokáció, valamint az energikus és innovatív környezet, mindemellett innen pazar kilátás nyílik az öbölre. Az épületben két szinten több mint 3000 négyzetmétert bérel az ikonikus márka a csaknem 100 alkalmazott részére. A költözést a gyors növekedés tette szükségessé, illetve egyetlen helyszínre koncentrálták az eddig három épületbe szétszórt munkaszervezetet. A Levi’s Plaza irodakomplexum azért is számít menő helynek, mert itt található a  Levi Strauss & Co. cégközpontja is, másrészt pedig a város egyik ikonikus épülete. Az áttetsző és egybefüggő munkatér elősegíti a kommunikációt, dinamikusabb interakciót tesz lehetővé a projektcsapatok között, és közvetlenebb kapcsolatot biztosít a külsős munkatársak számára is. Arról azonban nincs információnk, hogy a bárban napközben is fogyaszthatnak-e alkoholt az alkalmazottak, illetve ha igen, akkor ez milyen inspirációt jelent a munkavégzés során.