Győztesekre várva: ma este minden kiderül!

2013-ban az iroda.hu csoport negyedik alkalommal hirdette meg „Az Év Irodája versenyt” hét kategóriában. A kategóriák: Az Év Irodája, Az Év Zöld Ingatlanprojektje, Az Év Irodaháza Közönségdíj, Az Év Üzemeltető Cége, Az Év Irodapiaci Szereplője, Az Év Coworking Irodája és az Innovációs Díj. Utóbbi két kategóriában a szervezők idén először írtak ki pályázatot, hiszen egyrészt […]

2013-ban az iroda.hu csoport negyedik alkalommal hirdette meg „Az Év Irodája versenyt” hét kategóriában. A kategóriák: Az Év Irodája, Az Év Zöld Ingatlanprojektje, Az Év Irodaháza Közönségdíj, Az Év Üzemeltető Cége, Az Év Irodapiaci Szereplője, Az Év Coworking Irodája és az Innovációs Díj. Utóbbi két kategóriában a szervezők idén először írtak ki pályázatot, hiszen egyrészt az elmúlt években a közösségi irodakultúra jelentős fejlődésen ment keresztül, másrészt az elmúlt évtized technológiai fejlődése és innovatív eszközei a munkahelyek világát és a munkafolyamatokat is alapvetően átalakította.

A névadó „Az Év Irodája” kategóriát az elmúlt évekhez hasonlóan nagy érdeklődés övezte, hiszen 21 pályázat érkezett, amelyek a hazai irodapiac és munkakultúra változásait, világszínvonalú eredményeit tárják a szakma és a nagyközönség elé. A pályázat értékelése során mind esztétikai, mind munkaszervezési, mind technológiai megoldások tekintetében sokszínű, tanulságos és a világtrendeket méltóképpen adaptáló munkahelyeket ismerhetett meg a zsűri. Az ingatlanpiac válsága ellenére örömteli, hogy a többi kategóriában is nagy verseny alakult ki, hiszen többek között „Az Év Zöld Ingatlanprojektje” kategóriában 9, míg „Az Év Irodaháza Közönségdíjra” 10 versenyző nyújtott be pályázatot. Innovációból sem volt hiány: 13 innovatív terméket és szolgáltatást neveztek be az „Innovációs Díj” kategóriában, míg a közösségi irodák versenyében hét coworking munkahelyet kínáló helyszínt látogatott meg a zsűri.

Az ünnepi rendezvény helyszíne az egyedülálló, 2013-ban átadott Budapest Music Center, amely stílszerűen innovatív környezetben ad helyet egy innovatív rendezvénynek. Kalmár Zoltán, az iroda.hu csoport ügyvezetője elmondta, hogy „az idei verseny még az elmúlt évek eredményeit és érdeklődését is túlszárnyalták, hiszen többek között a névadó kategóriában ismét világszínvonalú irodákat, munkahelyeket ismerhettünk meg. De a két új – coworking irodákat és innovatív megoldásokat bemutató – kategóriában is elképesztően érdekes, izgalmas és nívós pályázatok érkeztek be. A szakmai zsűri tagjainak idén sem volt könnyű dolga, de ha ezen múlik a verseny magas színvonala, akkor jövőre is ezt kívánom! A színvonalas pályázati anyagok is bizonyítják, hogy érdemes minden évben megrendezni ezt a hazai ingatlanpiacon egyedülálló rendezvénysorozatot, amely a szakma igazi ünnepnapja is.”

Részletek azevirodaja.hu honlapon olvashatók.
 

SOCIAL BOX