Egy isteni projekt! A régi templomból iroda lett

A Quantum Marketing egy független marketingügynökség, ami egyszer csak fogta magát, és beköltözött egy régi templomba. Ha a cég a munkája során is ilyen meghökkentő és eredeti ötleteket prezentál az ügyfeleinek, akkor igazán jól mehet neki és nagy jövő előtt áll. A templom egyébként Bournemouth-ban található Dél-Angliában a tengerparton. Kis városkáról van szó, de klassz […]

A Quantum Marketing egy független marketingügynökség, ami egyszer csak fogta magát, és beköltözött egy régi templomba. Ha a cég a munkája során is ilyen meghökkentő és eredeti ötleteket prezentál az ügyfeleinek, akkor igazán jól mehet neki és nagy jövő előtt áll. A templom egyébként Bournemouth-ban található Dél-Angliában a tengerparton. Kis városkáról van szó, de klassz üdülőhely lehet, mert ide járt Tolkien is 30 évig, és csak összehozta A Gyűrűk Urát. Ráadásul itt temették el az angol romantika egyik érzékeny lelkületű költőjét, Shelley-t és asszonypajtását is.

A Trifle Creative meg kapva-kapott az ötleten, amikor hívás érkezett a marketingcégtől és röviden csak annyit közöltek: vettek egy templomot és fel kéne dobni egy kis munkafílinggel. Nem mindennapos felkérés, hát a kreatívok rögtön vonatra pattantak, hogy megnézzék: mi a fene ez. És nem áprilisi tréfa volt, hanem egy cuki kis templom. Az eredmény pedig igazi csoda lett. A munkatársak szeretnek itt dolgozni, az ügyfelek pedig, nos, hát ők is nagyokat néznek, mikor egy-egy projekt kapcsán beteszik ide a lábukat.

 

 

 

 

 

SOCIAL BOX