Fantasztikus álomgyár. A világ legtutibb munkahelye!

Az 1989 óta működő  Davison Design & Development fő tevékenysége, hogy feltalál. Évente több mint 2000 dolgot találnak fel, és minden harmadik napon levédetnek egy terméket. Egyik központjuk Pittsburgh-ben az Inventionland nevet viseli. A 2006-ban átadott 5700 négyzetméteres munkahelyet előzetesen 18 hónapig tervezték és építették. A kreatív műhelyben megtervezett terméket később hatalmas áruházláncok forgalmazzák, mint […]

Az 1989 óta működő  Davison Design & Development fő tevékenysége, hogy feltalál. Évente több mint 2000 dolgot találnak fel, és minden harmadik napon levédetnek egy terméket. Egyik központjuk Pittsburgh-ben az Inventionland nevet viseli. A 2006-ban átadott 5700 négyzetméteres munkahelyet előzetesen 18 hónapig tervezték és építették. A kreatív műhelyben megtervezett terméket később hatalmas áruházláncok forgalmazzák, mint például a Wal-Mart, az FAO Schwartz vagy éppen a J.C. Penney.

Ezt a helyet nevezhetjük gyárnak, irodának, gyakorlóterepnek, bárminek. Ez az az a hely, ahol az álmok újjászületnek és realizálódnak. Egy mini Avatar, ahol minden elképzelhető. Egy csodaország, ahonnan nincs kijárat, hiszen akit egyszer beszippantott a hely szelleme, az örökké itt akar maradni. A hatalmas térben 16 különféle helyszínen dolgozhatnak a munkatársak – művészek, grafikai tervezők stb. –, hogy az inspiráló díszletek enzimként turbózzák az agytekervényeiket. Van itt kalózhajó, versenypálya, barlang, kastély vagy éppen óriásrobot. A különleges miliőben minden technikai feltétel adott (stúdió stb.) ahhoz, hogy a kreatív elmék szárnyra kelhessenek.

 

 

 

 

 

SOCIAL BOX