Átlag feletti bérbeadottsági szint a prémium ingatlanpiacon

Sikeres évet zárt 2013-ban a belváros központi üzleti negyedében található Roosevelt 7/8 irodaház. A tavalyi év sikereként hat új bérlőt (többek között a Euronews), két szerződéshosszabbítást és kettő, felújítással egybekötött területbővítést jegyezhet a prémium irodaház. Megújultak tavaly az irodaház területén működő Kraft Budapest (ex Creol bár) és Tokio  (ex Kyoto) vendéglátó egységek, továbbá folyamatban van […]

Sikeres évet zárt 2013-ban a belváros központi üzleti negyedében található Roosevelt 7/8 irodaház. A tavalyi év sikereként hat új bérlőt (többek között a Euronews), két szerződéshosszabbítást és kettő, felújítással egybekötött területbővítést jegyezhet a prémium irodaház. Megújultak tavaly az irodaház területén működő Kraft Budapest (ex Creol bár) és Tokio  (ex Kyoto) vendéglátó egységek, továbbá folyamatban van a harmadik, önkiszolgáló étterem és bár felújítása is. A prémium szolgáltatásokat nyújtó Dr. Rose magánkórház pedig újabb rendelő helyiségekkel növelte területét.

A fővárosi irodaházakra jellemző 18%-os átlagos kihasználatlansági aránnyal szemben a Roosevelt 7/8 kiugró eredményt, közel 90 százalékos bérbeadottsági szintet ért el  – új, prémium bérlők megszerzésével és a meglévők házon belüli további terjeszkedésével. 

– Büszkék vagyunk a 2013-ban elért sikerekre. Prémium irodaházunk az elmúlt két évben szinte egyetlen bérlőt sem vesztett a konkurencia felé, a 3 éves átlagnál jóval hosszabb időre újítják meg szerződéseiket és ezzel hosszú távra bebiztosítják a helyüket nálunk . Emellett nagy örömünkre szolgál, hogy számos új és sikeres vállalat is minket választ, ha a főváros központi vérkeringésében keres minőségi irodát. – mondta Balázs Bence, az irodaház vagyonkezelését képviselő GLL Real Estate Partners Asset Managere.

Számos prémium irodaház képviselőjeként, valamint a nemzetközi Greenprint Foundation hálózat Platina fokozatú alapítójaként, a Roosevelt 7/8 menedzsmentje elkötelezett az energiahatékony megoldások alkalmazása és a károsanyag kibocsátások csökkentése iránt.  Ennek megfelelően, az irodaház, a széndioxid kibocsátás csökkentés keretében 2012-ban már 7,7 %-kkal kevesebb káros anyagot termelt. Az energiahatékonyság jegyében és a bérlők érdekeit szem előtt tartva, a Roosevelt 7/8 3€ m2/hó üzemeltetési költsége az országban az egyik legkedvezőbb

A Roosevelt 7/8 a folyamatos beruházások mellett fontosnak tartja, hogy kielégítse széleskörű, prémium szolgáltatásaival a bérlői igényeket. Az irodaház 2013-ban egyedülálló hűségprogramot vezetett be, amelynek keretében a bérlők a központi üzleti negyedben, közel 40 étteremben, kávézóban és egyéb szolgáltatásokat nyújtó helyszíneken élvezhetik a Roosevelt-kártya kedvezményeit.  Az irodaház kulturális programok szervezésében is részt vesz: a tavalyi évben megvalósult kiállítások mellett az épület adott helyet a 2013 szeptemberében megrendezett MVM Energiafutamnak, az alternatív hajtású járművek versenyének is. A Roosevelt 7/8 irodaház bérlői számára nem csupán minőségi munkakörnyezetet biztosít, de további, a bérlők igényeire hangolt programokat és előnyöket is kínál. A kiállítások és fenntarthatósággal kapcsolatos események 2014-ben is folytatódnak a Roosevelt 7/8-ban.

A Roosevelt programban résztvevő szolgáltatók listáját ITT tekintheti meg.

SOCIAL BOX