Fenntartható életmód a design köntösében az idei Construmán

Az idei Construma látogatói újszerű tálalásban ismerkedhetnek meg a fenntartható életmód összes aspektusával: az ÖkoCity tematikus kiállítás a környezettudatos épületektől a városi szintű, közlekedéssel és infrastruktúrával összefüggő innovációkon át a termékfejlesztés kérdésköréig mutatja be a legkorszerűbb megoldásokat és ismereteket. A kiállítás és ahhoz kapcsolódó eseménysorozat a HuGBC szakmai támogatásával zajlik, az azt kísérő előadásokon pedig […]

Az idei Construma látogatói újszerű tálalásban ismerkedhetnek meg a fenntartható életmód összes aspektusával: az ÖkoCity tematikus kiállítás a környezettudatos épületektől a városi szintű, közlekedéssel és infrastruktúrával összefüggő innovációkon át a termékfejlesztés kérdésköréig mutatja be a legkorszerűbb megoldásokat és ismereteket. A kiállítás és ahhoz kapcsolódó eseménysorozat a HuGBC szakmai támogatásával zajlik, az azt kísérő előadásokon pedig az Egyesület szakemberei is megosztják az érdeklődőkkel a területtel kapcsolatos naprakész ismereteket. Az ÖkoCity kiállítás szervezői az ÉVOSZ Könnyűszerkezet-építő Szakmai Tagozata és az Energiabarát Kft.

A kezdeményezés célja, hogy elősegítse nemcsak a szakmán belüli tudásmegosztást, hanem a szélesebb, társadalmi szintű kommunikációt is. Éppen ezért az előadások és a kiállítás mellett konzultációs lehetőség várja az érdeklődőket. A tanácsadás nemcsak a környezettudatos építés általános kérdéseiben segít eligazodni, hanem olyan tudnivalókkal is támogatja a látogatókat, mint a pályázati lehetőségek, finanszírozás, a jogszabályi környezet vagy a termékválasztás.

A szervezők kedvezményes kiállítási és ingyenes előadási lehetőséget ajánlanak Egyesületünk tagjai számára. Megjelenési ajánlat a mellékelt dokumentumokban.

SOCIAL BOX