Már lehet jelentkezni az EXPO REAL-ra, az ingatlanpiac csúcsrendezvényére

2014. október 6-8-án Münchenben ismét megrendezik az EXPO REAL-t, vagyis az Ingatlanok és Beruházások Nemzetközi Szakvásárát, amely a nemzetközi ingatlanszakma egyik legjelentősebb találkozóhelye. Immár 17. alkalommal nyitja meg kapuit az eseménysorozat, ami jól jelzi, hogy a válság sem tudta megingatni a szakvásár presztízsét. A Messe München International a világ egyik vezető vásártársasága, az EXPO REAL […]

2014. október 6-8-án Münchenben ismét megrendezik az EXPO REAL-t, vagyis az Ingatlanok és Beruházások Nemzetközi Szakvásárát, amely a nemzetközi ingatlanszakma egyik legjelentősebb találkozóhelye. Immár 17. alkalommal nyitja meg kapuit az eseménysorozat, ami jól jelzi, hogy a válság sem tudta megingatni a szakvásár presztízsét. A Messe München International a világ egyik vezető vásártársasága, az EXPO REAL mellett évente mintegy 40 szakvásárt szervez szerte a világban.

Aki ma számít a globális ingatlanpiacon, az ott lesz Münchenben, hiszen egyrészt a világ valamennyi tájáról érkező szakemberekkel – döntéshozókkal, cégvezetőkkel, partnerekkel – találkozhatunk, másrészt a konferenciákon a legújabb ismeretekre, információkra tehetünk szert, harmadrészt pedig a kiállítók egy reprezentatív, professzionális ingatlan adatbázisba is bekerülnek. Ha kapcsolatépítésről, partnerségről, üzletkötésekről, projektekről beszélünk, akkor ott a helyünk az EXPO REAL-on.

A rendezvény az ingatlanipar valamennyi szakterületét érinti, így a fejlesztés, a finanszírozás, a projektmenedzsment ugyanúgy górcső alá kerül, akárcsak a kivitelezés, az üzemeltetés vagy éppen a marketing. Az immár hagyományosan megrendezésre kerülő konferenciaprogram 2014-ben az ingatlanberuházások új trendjeire, innovatív megoldásaira fókuszál, hiszen a fenntartható, környezettudatos és energiatakarékos szemlélet ma már megkerülhetetlen tényezővé vált.

A rendezvény imponáló statisztikákkal rendelkezik: tavaly 64.000 négyzetméteren, 6 csarnokban 1663 cég állított ki, miközben 68 országból 36 ezer résztvevőt regisztráltak. Mindemellett a konferenciaprogramokon közel 400 szakértő tartott előadást. A szervezők idén is több tízezer ingatlanpiaci szakértőt várnak az eseményre, köztük a globális ingatlanpiac legnagyobb fejlesztőit, prominens szakértőit.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel az idei rendezvénysorozaton való kiállításra március 28-áig lehet jelentkezni a vásár weboldalán: www.exporeal.net. A helykiosztásra 2014 májusában kerül sor, de még ezt követően is van lehetőség a vásáron való részvételre kiállítóként. A programokról és a szolgáltatásokról a www.munchenivasar.hu és a www.exporeal.net oldalon kaphatunk részletes információkat.

A Promo Kft. – amely 1994 óta a Messe München International  Hivatalos Magyarországi Képviselete – az alábbi szolgáltatásokat kínálja a hazai kiállítóknak:
• a vásári megjelenéshez kapcsolódó egyéni tanácsadás,
• kiállítási terület közvetítése,
• alapkivitelű és egyedi standok építésének közvetítése,
• felvilágosítás támogatási programokról, a szakmai szövetségeknél elérhető lehetőségekről,
• tájékoztatás az utaztatási kínálatról, szálláshelyekről és a müncheni kulturális programokról,
• utazási partnerirodájuk, az Universal Travel Kft. 5-7% kedvezményt nyújt a szállásdíjakból a kiállítóknak.

További információ: Promo Kft. Müncheni Vásárképviselet, Horváth Nóra
telefon: 1/224-7762, e-mail: messemunchen@promo.hu
www.munchenivasar.hu
www.exporeal.net

SOCIAL BOX