Béreljen irodát Kecskemét szívében, a Malom Központban!

Kecskemét a rendszerváltás nyertes településeinek egyike, hiszen a hagyományos iparágak mellett új gazdasági ágazatok is megjelentek, elég ha csak a Mercedes-Benz vagy a Knorr-Bremse gyárat említjük, de más már jelen lévő nagyvállalatok is bővítik tevékenységüket, új üzemcsarnokok épülnek. Ez pedig a helyi gazdaság többi szereplőjére is pozitív hatással van, a vállalkozások, cégek tovább gyarapodnak, új […]

Kecskemét a rendszerváltás nyertes településeinek egyike, hiszen a hagyományos iparágak mellett új gazdasági ágazatok is megjelentek, elég ha csak a Mercedes-Benz vagy a Knorr-Bremse gyárat említjük, de más már jelen lévő nagyvállalatok is bővítik tevékenységüket, új üzemcsarnokok épülnek. Ez pedig a helyi gazdaság többi szereplőjére is pozitív hatással van, a vállalkozások, cégek tovább gyarapodnak, új szereplők érkeznek, a beszállítói hálózat gőzerővel bővül. Mindezek az örvendetes pozitív fejlemények igényes, modern, 21 századi munkakörnyezetet, irodákat igényelnek. A Malom Központ az új kihívásoknak megfelelve az eddigi 3000 négyzetméteres irodateret mintegy 2000 négyzetméterrel bővítette.

A Malom Központ számtalan előnnyel rendelkezik: egyrészt nagyszámú nemzetközi bérlő igazolja a nívós és professzionális üzemletetést, másrészt a bevásárlóközpont a belváros szívében, a város legjobb lokációjában helyezkedik el. A nagyvárosi hangulat és a felújított épületek mind-mind egy nyüzsgő belvárost formálnak, amely nagyszerű helyszínül szolgálhat egy határozott jövőképpel rendelkező vállalat számára is. Az autós és a tömegközlekedés kiváló, a Malom Központ félórán belül elérhető vonzáskörzetében több mint 300 ezer fő él, sőt, ötven percen belül közel 600 ezer fő képes a bevásárlóközpontba eljutni.

A Malom Központ magas színvonalú és rugalmas irodai megoldásokat kínál – egyedi elképzelések alapján történő kialakítással – különféle profillal és tevékenységgel rendelkező vállalkozás számára. Nem csak cégközpont számára kiváló lokáció a Malom Központ, hanem akár ügyfélcentrum, kirendeltség vagy képzési-oktatási centrum kialakítására is megfelelő helyszín. Sőt, az exkluzív lokációnak és a hangszigetelt irodáknak köszönhetően pénzügyi és egyéb háttértevékenységet folytató vállalatok is megtalálhatják itt a számításaikat. A bérlők felmerülő raktározási igényeit szintén ki tudja elégíteni az üzemeltető csapat.

Kiváló munkakörnyezet várja a bérlőket: a panoráma pazar kilátást biztosít a városra, az alaprajzi kialakítás követi a modern munkakultúrák követelményeit, valamint a munkaállomások számára a természetes fény maximálisan biztosított. A kényelmi szolgáltatások is első osztályúak, hiszen 0-24 órában működő 500 férőhelyes őrzött mélygarázs várja kedvező bérleti konstrukciókkal az itt dolgozókat, az ételudvar kínálata széles körű, ahol az éttermek mellett akár informális megbeszélésekre is sor kerülhet a kávézókban, valamint bankfiókok és közel 100 üzlet emelik a szolgáltatások színvonalát. Mindemellett a bevásárlóközpontban megtalálható tisztító, fodrászat, cipőjavító, utazási iroda, mobilszolgáltató, autómosó és szerviz. A bérlők között már olyan cégek szerepelnek, mint az OTP, a Provident Pénzügyi Zrt., a Fekete Ügyvédi Iroda, vagyis igazi presztízst jelent a város szívében irodát bérelni.

Kapcsolat: +3676402-200
kecskemet@malom.hu

SOCIAL BOX