Modern irodák klasszikus köntösben

A műemlék épületet 1999-ben alakították át irodaházzá. A rekonstrukció során a 6 eredeti szint a mai építészeti és technológiai előírásoknak megfelelően, bizonyos eredeti belsőépítészeti elemek megtartásával újult meg. A nagy belmagasság, a mennyezeti stukkók és a tágas terek ma is a századfordulós szalonok világát idézik. Ezzel szemben a két felső szint teljes mértékben a XXI. […]

A műemlék épületet 1999-ben alakították át irodaházzá. A rekonstrukció során a 6 eredeti szint a mai építészeti és technológiai előírásoknak megfelelően, bizonyos eredeti belsőépítészeti elemek megtartásával újult meg.

A nagy belmagasság, a mennyezeti stukkók és a tágas terek ma is a századfordulós szalonok világát idézik.

Ezzel szemben a két felső szint teljes mértékben a XXI. század építészeti stílusát tükrözi, ami mind a külső jegyekben, mind belső térkialakításban is megjelenik (modern irodaházakra jellemző átlagos belmagasság és térkialakítás).

Az irodaház területei szintenként bérelhetők, mindegyik szint szabályozható hűtéssel, fűtéssel rendelkezik, amit kiegészít az aktív árnyékolástechnika. Az épület valamennyi ablaka nyitható, a Vörösmarty téri oldalról remek kilátással a folyton nyüzsgő és élettel teli térre és a budai oldalra. A belső udvar pedig rövid pihenésekhez, kávézásokhoz nyújt kellemes és nyugodt környezetet.

„Külön vonzereje az épületnek a klasszikus és modern építészeti stílus

sajátos találkozása, ötvözete, ezáltal több alternatívát tudunk nyújtani érdeklődőinknek elegáns és kényelmes irodaházunkban. Nem meglepő, hogy az új szintek egyike rögtön bérlőre is talált.”- mondta el Papp Antal, a tulajdonos képviselője.

„Az alapos gondossággal elvégzett munkálatoknak köszönhetően minőségi iroda áll a bérlők rendelkezésére. Bár a belvárosi irodapiacon a kínálat nagy és változatos, ennek ellenére a Medimpex Palota kiadó területei minden bizonnyal hamar új bérlőre fognak találni.” -összegezte épületről alkotott véleményét Tilki Róbert, a Robertson Hungary ügyvezető igazgatója.

„A Medimpex Palota ÁFA-mentessége különösen azon társaságok számára jelenthet vonzerőt, akik ezt az adónemet nem tudják visszaigényelni!” – tette hozzá Győrffy Erzsébet, a SIGMA Kft vezetője.

Az épület bérbeadásával a Robertson Hungary és SIGMA Kft. foglalkozik, az épület üzemeltetését a BNP Paribas Real Estate végzi.

SOCIAL BOX