Szenior értékesítő a DBH Group-nál

A szakember informatikusként végzett a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán 1992-ben. Karrierje során több multinacionális informatikai vállalatnál dolgozott értékesítőként. Pályafutását az IBM Magyarországi Kft.–nél kezdte ügyfélkapcsolati vezetőként, majd 2002-ben az Oracle Hungary Kft.-nél folytatta ugyanebben a pozícióban. 2003 és 2006 között a Microsoft Magyarország Kft. munkatársaként, ügyfélmenedzserként tevékenykedett, később az iPONT International Kft.-nél üzletfejlesztési igazgatóként vett […]

A szakember informatikusként végzett a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán 1992-ben. Karrierje során több multinacionális informatikai vállalatnál dolgozott értékesítőként. Pályafutását az IBM Magyarországi Kft.–nél kezdte ügyfélkapcsolati vezetőként, majd 2002-ben az Oracle Hungary Kft.-nél folytatta ugyanebben a pozícióban. 2003 és 2006 között a Microsoft Magyarország Kft. munkatársaként, ügyfélmenedzserként tevékenykedett, később az iPONT International Kft.-nél üzletfejlesztési igazgatóként vett részt a terjeszkedő cég munkájában. 2012-től a Manpower Munkaerő Szervezési Kft. vezető értékesítője, majd később a cég üzletfejlesztési menedzsere volt.

A szakember elsősorban a DBH Group által forgalmazott Exact ERP rendszerek értékesítésére koncentrál. A modern, sikeres vállalatok válságálló megoldásokat keresnek a döntés-előkészítés, elemzés, tervezés és megvalósítás területén. Igaz ez a HR folyamatok tervezésére és nyomonkövetésére is. „Cégmérettől függetlenül az adatok egységes kezelése kiemelkedően fontos a vállalkozások számára.  A költséghatékony működéshez nélkülözhetetlen a vállalatvezetési és HR folyamatok informatikai támogatására képes szoftver.  Az emberi erőforrás gazdálkodás egy olyan speciális terület, amelyet kevés ERP rendszer tud lefedni teljes körűen” – nyilatkozta Csáky Gábor, a DBH Group szenior értékesítője.

A nemzetközi üzleti és befektetési szolgáltatások piacán egyedi üzleti modelljéről ismert DBH Group egyrészt fizikai infrastruktúrát (szolgáltatott irodák és szolgáltatott ipari létesítmények), másrészt erre épülő üzleti szolgáltatásokat (pénzügy, számvitel, üzleti adminisztráció, informatikai szolgáltatások és projektmenedzsment), harmadrészt pedig kockázati tőkét biztosít a hazai és nemzetközi kis- és középvállalkozásoknak. A DBH Group nemzetközi irodahálózata révén számos befektetést hajtott végre az országban és a régiónkban az elmúlt két évtizedben. A cégcsoport 2008 őszén az európai pénzügyi és befektetési piacon szerzett tapasztalatokra alapozva hozta létre a DBH Investment Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt-t. Az 5 milliárd forintos tőkealapból több mint 3 milliárd forint már kihelyezésre került innovatív és startup vállalkozásokba. Az alap befektetései között vannak – többek között – informatikai, egészségipari és más, csúcstechnológiát képviselő vállalkozások is, amelyek regionális vagy globális piaci szereplőkké kívánnak nőni a kapott tőke, és a DBH Group más cégeitől kapott vállalkozás-fejlesztési és tanácsadói szolgáltatások segítségével.

SOCIAL BOX