Útjára indult a realista.hu, az ingatlanpiac üstököse

Az iroda.hu csoport áprilisban indította útjára realista.hu ingatlanpiaci honlapját, amely valamennyi kereskedelmi ingatlantípussal foglalkozik majd, így az irodapiac, a kiskereskedelem, a raktárpiac és a hotelipar egyaránt meghatározó témái lesznek, de ugyanúgy városfejlesztésről, ingatlanpiaci és gazdasági tendenciákról, civilizációs kihívásokról, környezettudatos törekvésekről és projektekről is részletesen beszámolunk. Célunk, hogy Magyarország első számú kereskedelmi ingatlanpiaci portálja legyünk, ahol […]

Az iroda.hu csoport áprilisban indította útjára realista.hu ingatlanpiaci honlapját, amely valamennyi kereskedelmi ingatlantípussal foglalkozik majd, így az irodapiac, a kiskereskedelem, a raktárpiac és a hotelipar egyaránt meghatározó témái lesznek, de ugyanúgy városfejlesztésről, ingatlanpiaci és gazdasági tendenciákról, civilizációs kihívásokról, környezettudatos törekvésekről és projektekről is részletesen beszámolunk. Célunk, hogy Magyarország első számú kereskedelmi ingatlanpiaci portálja legyünk, ahol minden információ, tendencia, adat, statisztika, szakértői vélemény, érdekesség megtalálható, így a szakemberek és a téma iránt érdeklődők csupán az oldalunkra kattintanak, és az ingatlanpiacról valamennyi információhoz kényelmesen hozzájutnak. A realista.hu-n mindenki képbe kerül!

A 2005-ben alapított iroda.hu csoport mára a kereskedelmi ingatlanpiac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, amely többek között az iroda.hu, a retail.hu, az irodablog.hu és a raktar.hu oldalakat működteti, valamint minden évben kiadja az „Ingatlan Évkönyvet”, amely szinte az egyetlen prémiumkategóriás szakmai kiadvány a hazai médiában. 2010-ben pedig első alkalommal rendezte meg „Az Év Irodája” versenyt, amely azóta rangos rendezvénysorozattá nőtte ki magát. A versenyre egyre többen neveznek, a legutóbbi 2014 januári gálaosztó rendezvényen több mint 200 prominens szakember vett részt, hogy együtt ünnepeljük a győzteseket. Mindezek az eredmények és sikerek joggal predesztinálják az iroda.hu csoportot arra, hogy a kereskedelmi ingatlanpiac valamennyi szegmensét immár egyetlen gyűjtőportálon, a realista.hu-n jelenítse meg.

„Közel 10 éve alapítottuk meg az iroda.hu csoportot, és eddigi működésünk során újabb és újabb innovatív ötleteket valósítottunk meg, amellyel kivívtuk a szakma széles körű elismerését. Gondolok itt többek között az ingatlanszakmai évkönyvünkre vagy éppen „Az Év Irodája” versenyünkre. Mi mindig optimistán tekintettünk a hazai ingatlanpiacra, és még a válság nehéz évei alatt is új ötleteken gondolkodtunk, az ingatlanpiac jövőbeni felemelkedéséért dolgoztunk. Úgy tűnik, hogy optimista hozzáállásunk kiállta az idők próbáját, hiszen 2013 őszén megcsillant a fénysugár az alagút végén. Bár tudjuk, hogy az ingatlanpiac természete folytán nagyon lassan reagál az új gazdasági és társadalmi fejleményekre, mi katalizátorai szeretnénk lenni az új időknek. Ezért indítjuk most útjára a realista.hu-t, amely ahogy a nevében is szerepel, elkötelezett az ingatlanpiac (real estate) jövőjéért. Fogadják szeretettel és érdeklődéssel új honlapunkat!” – mondta Kalmár Zoltán, az iroda.hu csoport ügyvezető igazgatója.

SOCIAL BOX