Egy neogótikus templomból így lett menő iroda

Az 1920-as években épült templom vörös gránitból készült és 2006-ban hatalmas átalakuláson ment keresztül. Maga az épület külső és belső struktúráját a Cfx reklámügynökség is megőrizte, a fő elemek megmaradtak, csak misék helyett immár üzleti terveken agyalnak a falai között. A templomtorony miatt pedig a látogatók és ügyfelek könnyen megtalálják az irodát a lakóövezetben. Összesen […]

Az 1920-as években épült templom vörös gránitból készült és 2006-ban hatalmas átalakuláson ment keresztül. Maga az épület külső és belső struktúráját a Cfx reklámügynökség is megőrizte, a fő elemek megmaradtak, csak misék helyett immár üzleti terveken agyalnak a falai között. A templomtorony miatt pedig a látogatók és ügyfelek könnyen megtalálják az irodát a lakóövezetben. Összesen 6 munkatárs osztozik a megközelítőleg 1000 négyzetméteres teren, ahol a legmagasabb pont mintegy 50 lábnyira emelkedik a padlótól.

A funkciók is természetesen megváltoztak. A régi oltár mellett most a nagy tárgyalót alakítottak ki, emellett V-alakú lámpatestek függenek a mennyezetről, amelyek úgy tűnnek fel, mint a madarak az égen. Az ólomüveg-ablakokon beszűrődő fénysugarak pedig megvilágítják az egyes munkaállomásokat a fő szentélyben, ahol egykor a hívek részére felállított padokat helyezték el. Kialakítottak egy kis közösségi termet is, ahol a munkatársak szünetet tarthatnak vagy éppen telefonálhatnak. Két Fugel festmény is díszíti a falakat, míg a látványos orgona mellett a kórus térben kreatív munkateret formáltak, amelyet az alkalmazottak gyors meetingek alkalmával használhatnak.

 

 

 

 

SOCIAL BOX