Brooklyni startup iroda, amit Woody Allen is imádna

A mindössze 2011-ben alapított VHX egy online értékesítési weboldal, ahol különféle művészeket abban segítenek, hogy közvetlenül a rajongóknak árulhassák a produktumaikat, legyen szó videofilmről, dokumentumfilmről, koncertfelvételről, előadásról vagy éppen sorozatról. A VHX egyébként tipikus startup cég, amelynek elindulását üzleti angyalok segítették, és úgy tűnik, hogy jó helyre tették a pénzüket, mert a cég nemrég bővítette […]

A mindössze 2011-ben alapított VHX egy online értékesítési weboldal, ahol különféle művészeket abban segítenek, hogy közvetlenül a rajongóknak árulhassák a produktumaikat, legyen szó videofilmről, dokumentumfilmről, koncertfelvételről, előadásról vagy éppen sorozatról. A VHX egyébként tipikus startup cég, amelynek elindulását üzleti angyalok segítették, és úgy tűnik, hogy jó helyre tették a pénzüket, mert a cég nemrég bővítette kapacitását, és dolgozóinak száma hatról tizenhatra növelte. Előzetesen a cég saját maga próbálta meg az optimális alaprajzi elrendezést megvalósítani, de valahogy nem jött össze nekik.

Ekkor fordultak a Homepolish-hoz, hiszen egy igazán profi belsőépítész csapatra volt szükségük, hogy az iroda minden egyes terét maximálisan kihasználhassák. A tervezők kialakítottak egy break out teret a munkára és a kikapcsolódásra egyaránt, egy biciklitárolót és egy külön helyet filmnézésekre. A videójátékok, a régi moziplakátok és kamerák mókássá és szórakoztatóvá varázsolták az átalakított munkahelyet. Az összbenyomás nagyszerűen adja vissza azt a vintázshangulatot, amely a brand egyik sarokköve, miközben mindenhonnan igazi brooklyni hangulat árad. Mindemellett téglafalak, hatalmas gerendák és ablakok, szóval a loft itt is győzedelmeskedett.

 

SOCIAL BOX