Ismét rangos nemzetközi díjat nyert a TriGranit Fejlesztési Zrt.

A 2014-es Global RLI díjkiosztó gálán a világ legkiemelkedőbb kereskedelmi- és szórakoztató projektjeinek fejlesztőit és üzemeltetőit méltatta a szakma. A rangos nemzetközi vezetőkből álló zsűri kiemelkedő iparági teljesítményeknek nyújtotta oda az RLI 2014-es díjait. A kategóriák szerint beérkezett pályamunkákat a piacra gyakorolt hatásuk alapján értékelték. A díjkiosztó gálaesten Közép-Kelet-Európa egyik legjelentősebb ingatlanfejlesztési szereplőjeként a TriGranit […]

A 2014-es Global RLI díjkiosztó gálán a világ legkiemelkedőbb kereskedelmi- és szórakoztató projektjeinek fejlesztőit és üzemeltetőit méltatta a szakma.

A rangos nemzetközi vezetőkből álló zsűri kiemelkedő iparági teljesítményeknek nyújtotta oda az RLI 2014-es díjait. A kategóriák szerint beérkezett pályamunkákat a piacra gyakorolt hatásuk alapján értékelték.

A díjkiosztó gálaesten Közép-Kelet-Európa egyik legjelentősebb ingatlanfejlesztési szereplőjeként a TriGranit Fejlesztési Zrt. az RLI 2014 Fejlesztői Díját (RLI Developer Award 2014) vehette át immáron második éve.

“Olyan ingatlanfejlesztő- és üzemeltető vállalatok munkáját díjazta az iparág ezzel a díjjal, melyek világszerte hozzájárulnak a kereskedelmi ingatlanpiac fejlesztéséhez. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az eredményeink ismét nemzetközi elismerést kaptak, és regionális piaci elismertségünk töretlen” – mondta Török Árpád, a TriGranit Fejlesztési Zrt. ügyvezető igazgatója.

SOCIAL BOX