Itt dolgozik a startup cégek istene New Yorkban

A SoftBank Capital induló telekommunikációs és technológiai startup cégekbe invesztál tőkét, többek között a BuzzFeed, a Gilt Groupe és a Betaworks indulását is támogatták. (A céget egyébként az 1981-ben alapított SoftBank japán telekommunikációs cégcsoport alapította.) Egy ilyen lendületes munka lendületes irodát is kíván. Azonban a kollégák, ahogy egyszer csak körbenéztek a munkahelyükön, rájöttek, hogy valami […]

A SoftBank Capital induló telekommunikációs és technológiai startup cégekbe invesztál tőkét, többek között a BuzzFeed, a Gilt Groupe és a Betaworks indulását is támogatták. (A céget egyébként az 1981-ben alapított SoftBank japán telekommunikációs cégcsoport alapította.) Egy ilyen lendületes munka lendületes irodát is kíván. Azonban a kollégák, ahogy egyszer csak körbenéztek a munkahelyükön, rájöttek, hogy valami hiányzik. A heuréka megtörtént, most már csak keríteni kellett egy belsőépítész stúdiót.

Így esett a választás a Homepolish-ra, amely arról híres New Yorkban, hogy alacsony büdzséből képes zseniális vintázsos-retrós irodákat kialakítani, ahol mindig olyan hangulat uralkodik, mintha csak egy modern és loftos nappaliban terpeszkednénk. Szóval a SoftBank olyan helyet akart kialakítani, amely fiatalos és vidám, ahol az alkalmazottak a munkaidő után is szívesen maradnak még. A nyitott és szellős alaprajzi elrendezés érdekében a Homepolish el is kezdte bontani a fölösleges válaszfalakat, majd mindezt megspékelte egy vintázs- és kortárs kiegészítőkből álló eklektikus hangulattal. A végeredmény önmagáért beszél.

 

Fotók: Chellise Michael

SOCIAL BOX