A Red Bull Amerikában is szárnyra kelt

A Red Bull mint piacvezető energiaital-márka és mint a mögötte rejtező életigenlő filozófia igencsak megkönnyíti és egyben megnehezíti a tervezők és kivitelezők munkáját, ha irodakialakításról van szó. Hiszen egyrészt nyilvánvalóan trendinek és lazának kell lenniük, másrészt nem is olyan könnyű lazának lenni parancsszóra. Ezért aztán átvágva a Red Bull gordiuszi csomóját, egy loftos tér mindig […]

A Red Bull mint piacvezető energiaital-márka és mint a mögötte rejtező életigenlő filozófia igencsak megkönnyíti és egyben megnehezíti a tervezők és kivitelezők munkáját, ha irodakialakításról van szó. Hiszen egyrészt nyilvánvalóan trendinek és lazának kell lenniük, másrészt nem is olyan könnyű lazának lenni parancsszóra. Ezért aztán átvágva a Red Bull gordiuszi csomóját, egy loftos tér mindig jó szolgálatot tehet, és tett esetünkben is.

Az iroda helyszínéül szolgáló korábbi munkahelyet „retrósították”, vagyis a modernebb küllemet visszatekerték az időben, hogy autentikus hangulatot varázsoljanak a – történelmi jelentőségű – Yaletown raktárnegyedben található ipari épületbe. Az új köntös pedig reflektál… na mire? … természetesen a cég laza és városi kultúrájára, az általa képviselt életstílusra satöbbi satöbbi. Hiszen az ikonikus brandnak tündökölnie kell forever.

A tér lelke a nagy nappalinak is beillő fogadó helyiség, amely az alkalmazottak és a vendégek számára biztosít életteret és számtalan cselekvési lehetőséget, így különböző rendezvények helyszíne, konyha-étkező, tárgyaló, prezentációs központ, galéria és egyéb szórakoztató események otthona. A lounge integrációja a szigorúan vett irodatérrel egy igazán vibráló hangulatot biztosít, ahol az átjárhatóság és az egyszerű megközelíthetőség új energiákkal vértezi fel a Red Bull kollégáit.

+++

Plusz 2 kép az amszterdami irodából:

 

 

Fotók: Kim Muise and Nick Didlick
 

SOCIAL BOX