Extrém dekorációk a londoni irodákban

Google Az Acrylicize a Google dublini központjában is ügyködött, hogy a lift előterét és a kávézót kidekorálják. Vettek maguk mellé három nagymenő graffiti művészt, és máris egy roppant originális díszlettel rukkoltak elő. (Erről részletesen írtunk is.)   Mind Candy A cég londoni irodájában 3000 moshiszörnyecskével dekorálták a recepció előtti előteret, hogy feldobják a hangulatot. Igazán […]

Google

Az Acrylicize a Google dublini központjában is ügyködött, hogy a lift előterét és a kávézót kidekorálják. Vettek maguk mellé három nagymenő graffiti művészt, és máris egy roppant originális díszlettel rukkoltak elő. (Erről részletesen írtunk is.)

 

Mind Candy

A cég londoni irodájában 3000 moshiszörnyecskével dekorálták a recepció előtti előteret, hogy feldobják a hangulatot. Igazán különleges atmoszférával néz farkasszemet, aki kilép a liftből. És persze rögtön tudja, hogy hol jár, hiszen a Mind Candy „találta fel” a moshi szörnyecskéket, amelyeknek jelenleg csaknem 80 millió regisztrált felhasználója van az interneten.

 

Coca-Cola

Az Acrylicize a MorySmith-szel közösen kreált a Coca-Cola londoni irodájában egy kétoldalas örökségfalat, ahol a brand történetét, sikereit mutatják be látványos módon. Van itt művészi installáció, korabeli reklám, emléktárgy, retró neon satöbbi. Emellett egyéb installációk szimbolikusan is utalnak a nagybetűs kólára, például szívószálakból, máshol pedig kólás üvegekből épült fel a fal.

 

Investream

Az Investream londoni ingatlanos cég recepciós terében egy 4000 darabból álló dominóinstalláció nyűgözi le a látogatókat. A kompozíció egy 20 méter magas átrium falán araszolgat felfelé.

 

Savills

A Savills igazi globális ingatlantársaság világszerte több mint 600 irodával. Londoni munkahelyükön az apró kis tükröződő fémlapokból összeállított képzőművészeti alkotás a cég recepcióján állandó kölcsönhatásban áll a fényviszonyokkal, hiszen reggel, délben vagy alkonyatkor más és más fényviszonyok érik, ennek megfelelően más hangulatot árasztanak magukból az apró kis fémelemek, illetve más képeket tükröznek vissza.

 

The Office Group

A közösségi irodákat működtető cégnél egy 3000 dobókockából álló installáció fejezi ki, hogy az üzleti életben mindig be kell kalkulálni a rizikót is.

 

Helical Bar

A kereskedelmi ingatlanügynökség felkérte a Acrylicize-ot, hogy fejezze ki globális érdekeltségeiket. A cég meg ahelyett, hogy sablonos térképekkel operált volna, kitalált egy földgolyó-kompozíciót. A darabkákat az ikonikus Monopoly házacskái jelenítik meg.

 

Qubic Tax

A Newcastle-ban működő könyvelő cég a Lego-figurákat felvonultató installációval arra kíván utalni, hogy bármely foglalkozás számára megtalálja az ideális adózási formát, illetve mindenki számára vannak megoldásaik.

 

Fotók: Acrylicize

SOCIAL BOX