Így dolgoznak és élnek a Szex és New York világában!

Sailthru A New York-i székhelyű Sailthru számára az eredeti irodát teljesen újrastrukturálták, így a közel 100 alkalmazott a modern kor kihívásainak megfelelően közösségi és kollaborációs funkcióra alkalmas terekben dolgozhat, miközben belsőépítészeti és dekorációs szempontból is feldobták a munkahelyet. A cél a rendelkezésre álló 1500 négyzetméteres irodában maximalizálni a szabad területeket, illetve startup-barát miliőt kialakítani. A […]

Sailthru

A New York-i székhelyű Sailthru számára az eredeti irodát teljesen újrastrukturálták, így a közel 100 alkalmazott a modern kor kihívásainak megfelelően közösségi és kollaborációs funkcióra alkalmas terekben dolgozhat, miközben belsőépítészeti és dekorációs szempontból is feldobták a munkahelyet. A cél a rendelkezésre álló 1500 négyzetméteres irodában maximalizálni a szabad területeket, illetve startup-barát miliőt kialakítani. A bűvös szavak: rugalmasság, közösség, illetve kollaboráció. Egyszerű megoldásként kettéválasztották a munkahelyet: egyharmad break out tér és kétharmad munkazóna – mindezek persze egyfajta holisztikus megközelítés eredményeként integrálódnak szerves egységgé.

 

Fueled Collective

A mobilapplikációkat készítő Fueled szintén a startupokra jellemző kreatív munkahelyben gondolkodott. Azonban különleges feladatot jelentett a HomePolish számára, hogy maga a cég valójában egy inkubátor, amely csaknem 20 kisebb startup csapatot gyűjtött össze, így az alapvető cél a térszerkezet kialakításakor az volt, hogy a csoportok között ösztönözzék a kommunikációt, a kollaboráció során pedig új ötletek szülessenek, amelyeket később felhasználhatnak a fejlesztői munka során. Az egyik legigényesebb helyiség a nappali tér, ahol bőrgarnitúra és sötét faszínű bútorok biztosítják a szoba hangulatát. Az egész munkahelyet áthatja egyfajta retrós-vintázsos hangulat, amely amúgy is a HomePolish munkáinak egyik sajátos jellemzője.

 

Codecademy

Itt egy nagy átalakítás volt a feladat, vagyis a Codecademy közel 800 négyzetméteres irodáját kellett újraformálni a mai kor igényeinek megfelelően. Olyan flexibilis irodát kellett létrehozni, ahol az adott projekttől függően akár 10, akár 50 ember is képes legyen együttdolgozni, és mindehhez a feltételek adottak legyenek. Építettek egy bárt is indusztriális fílingben, amit nagyszerűen kiegészítenek a téglafalak. A hangulatos társalgó és a hosszú piknikasztal is arra szolgál, hogy a merev irodastruktúra hivatalosságát megtörjék, emellett kisebb otthonos helyiségeket kreáltak, hogy az általános komfortérzetet növeljék.

 

+++

Emellett számos fantasztikus HomePolish irodát mutattunk már be. Néhány a teljesség igénye nélkül:

Oltári hely! Egy manhattani szivarszoba lett az új irodájuk!

Régiségkereskedésben melóznak a szoftverfejlesztők

Brooklyni startup iroda, amit Woody Allen is imádna

Itt dolgozik a startup cégek istene New Yorkban

Kutyaparadicsom egy New York-i startup irodában

 

Képek: HomePolish

 

SOCIAL BOX