Ötcsillagos luxus ebben a londoni közösségi irodában

A The Clubhouse először a Grafton Streeten nyitott irodát, majd a sikereken felbuzdulva most egy új 600 négyzetméteres lokációban is berendezkedett, ahol a nagyteres elrendezés igazi kortárs hangulatot áraszt. A tervezés lehetőséget ad a rugalmas térhasználatra a tagok számára, akik luxuskörülmények között dolgozhatnak, tárgyalhatnak vagy egyéb programokat is lebonyolíthatnak. A tárgyalók és munkaállomások mellett nagyobb […]

A The Clubhouse először a Grafton Streeten nyitott irodát, majd a sikereken felbuzdulva most egy új 600 négyzetméteres lokációban is berendezkedett, ahol a nagyteres elrendezés igazi kortárs hangulatot áraszt. A tervezés lehetőséget ad a rugalmas térhasználatra a tagok számára, akik luxuskörülmények között dolgozhatnak, tárgyalhatnak vagy egyéb programokat is lebonyolíthatnak. A tárgyalók és munkaállomások mellett nagyobb rendezvények is tarthatók, amelyeken akár 150 ember is részt vehet. A The Clubhouse a tagokat a legkülönbözőbb iparágakból vonzza Londonból, az egész Egyesült Királyságból, illetve a tengerentúlról is. Amíg a startupok és kezdő vállalkozások nem rendelkeznek saját irodával, addig a klub számára is folyamatosan érkezik majd az utánpótlás, az újabb ügyfelek, akik flexibilis és igényes munka- és meetingterületet keresnek London szívében.

Az iroda díszleteit nézve mintha egy ötcsillagos szálloda lobbyterében korzóznánk, ahol igazán szofisztikált, exkluzív és tökéletesen megtervezett még az utolsó szög is. Talán emiatt is kerülik a közösségi iroda kifejezést, és inkább üzletközpontnak hívják a helyet. Reggelit és ebédet is lehet rendelni, vagy éppen üzleti vacsorák lebonyolítását is vállalják. A 9 óra előtt kibérelt tárgyalókhoz ingyen reggelit biztosítanak. Egyéb szolgáltatásaik között van az étterem- és hotelfoglalás, a taxirendelés, és egyéb utazások megszervezése. Az egyéni tagsági díj heti 1-2 itt tartózkodás (évente összesen 75 nap) mellett 1875 angol font/év, míg mindennapos használat esetén 2750 font/év. Cégeknél ugyanezek az összegek 4275 és 5975 font évente. A plusz irodai szolgáltatások között a levél- és telefon ügyfélszolgálat már havi 50 fonttól elérhető.

Az új kazettás mennyezetbe süllyesztett világítási rendszer intelligens módon érzékeli az irodában tartózkodókat, és ennek megfelelően állítja be a megfelelő fényt. A nyitottság és a szerves kapcsolat az iroda két szintje között egy elegáns lépcsősorral biztosított, így egyetlen térbe integrálódik mindkét terület. A központi kávézó is szervesen illeszkedik a klubba, ahol az egyedi faelemek finoman osztják az irodát kisebb helyiségekre, így még a privátzóna is megjelenik a társalgóban. A tervező Area Sq a kortárs világítási termékek, fali díszítőelemek és bútorok használatával minden térben különböző hangulatot teremtett. Az igényes irodabútorok egyedisége szinte azt érzékelteti a szemlélővel, mintha egy képzőművészeti kiállításra csöppent volna, ahol a formagazdag és igényes termékek akár haza is vihetők. A festmények a falakon, a kiegészítők sokszínűsége csak fokozza az érzésünket, hogy egy nonstop nyitva tartó kortárs happening részesei lehetünk.

 

Fotók: Matt Chung
 

SOCIAL BOX