Az éj leple alatt járták be az irodaházakat

Az irodatúra első állomása az éppen 20. születésnapját ünneplő Madách Trade Centerben volt, ahol Elter Éva ügyvezető igazgató tartott előadást. Hangsúlyozta, hogy a legnagyobb és egyben leghűségesebb bérlők mellett mennyire inspiráló számukra a fiatalos, „Y generációt” képviselő cégek jelenléte. A vendégek egy élő példát is megtekinthettek – a 10-12. emeleten működő White Pages irodát –, […]

Az irodatúra első állomása az éppen 20. születésnapját ünneplő Madách Trade Centerben volt, ahol Elter Éva ügyvezető igazgató tartott előadást. Hangsúlyozta, hogy a legnagyobb és egyben leghűségesebb bérlők mellett mennyire inspiráló számukra a fiatalos, „Y generációt” képviselő cégek jelenléte. A vendégek egy élő példát is megtekinthettek – a 10-12. emeleten működő White Pages irodát –, ahol Nicola Martinovic belsőépítész illetve az Európa Design bútor és robotbemutatója színesítette az eseményt.

Fotók: Europa Design – Bejczi András, Kucsera Attila

Már este 11 óra körül járt az idő, amikor a Graphisoft Park „M” épületében – természetesen a kellő biztonsági protokoll keretében – előbb Kocsány János, a park vezérigazgatója, majd Holló-Takács Krisztina a Microsoft irodavezetője a jövő munkakörnyezetét bemutató prezentációja után szabadon lehetett barangolni a munka- és rekreációs terekben.

A vendégeket szállító party busz (és két további busz) már jóval éjfél után gördült be a Szabadság térre. Mivel az est vezérfonala a cégmérettől független, új generációs munkakörnyezeti igényekre adható válaszok voltak, a Regus Bank Centerben Hamza Zoltán bérbeadásért felelős vezető ehhez kapcsolódva mutatta be, hogy milyen lehetőséget tudnak kínálni irodabérletre – beleértve a mobil munkavégzést és részmunkaidős megoldást támogató lehetőségeket –, továbbá a virtuális iroda, üzleti társalgó és tárgyaló helyiség szolgáltatásaikat.

„Közel 70%-kal nőtt az előzetesen regisztrálók száma, rekord részvételt könyvelhetünk el, inspiráló víziókkal gazdagodhattak a résztvevők, mindez megerősített bennünket, hogy érdemes folytatnunk az eseménysorozatot jövőre – összegezte az OGH Hírügynökség kérdésére a tapasztalatait Feuertag Ottó, az Irodaházak Éjszakája rendezvénysorozat alapító tulajdonosa.

 

SOCIAL BOX