New York az irodakultúra hipsztere!

A Neuehouse közösségi irodát a feltörekvő vállalkozások és a kreatív iparban – dizájn, technológia, szórakoztatás, művészet, kommunikáció – dolgozók számára alakították ki, talán ennek is köszönhető az elképesztően otthonos és komfortos enteriőr, ahol egy egész macskafalka is szívesen lustálkodna napestig. A Neuehouse egy ötszintes századfordulós épület, amely először lámpagyárként funkcionált, később a Tepper Galleries aukciós […]

A Neuehouse közösségi irodát a feltörekvő vállalkozások és a kreatív iparban – dizájn, technológia, szórakoztatás, művészet, kommunikáció – dolgozók számára alakították ki, talán ennek is köszönhető az elképesztően otthonos és komfortos enteriőr, ahol egy egész macskafalka is szívesen lustálkodna napestig. A Neuehouse egy ötszintes századfordulós épület, amely először lámpagyárként funkcionált, később a Tepper Galleries aukciós ház székhelyeként működött. A nagysikerű amerikai Jóbarátok c. sorozat díszleteiként is szolgálhatnának a mobíliák, illetve egyfajta 21. századi kávéház-trendet is megalapozhatnának a tervezők ezzel a munkájukkal.

A nyitott, flexibilis helyet úgy formálták, hogy a kollégák együtt tudjanak működni, illetve más vállalkozásokkal is közös projekteket alakíthassanak. Az épületben rendszeres időközönként megújuló művészeti kiállítás fogadja az idelátogatókat, ezzel is erősítve a hely kreatív ipar iránti elkötelezettségét. A Rockwell Group a kialakítás során a modern építészeti elemeket ötvözte az épület eredeti ipari hangulatával. Három közösségi zónát terveztek, amelyek a Park, a Pier és a Neighborhood névre hallgatnak. A Park egy nyitott break out-terület a relaxáció és a pihenés számára, a Neighborhood pedig acélból és üvegpanelekből készült tér, amelyeket a város bérházainak struktúrája inspirált, míg a Pier zónában az ügyféltalálkozókra és más munkatevékenységekre kerül sor.

 

Fotók: Rockwell Group/Eric Laignel

SOCIAL BOX